English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Joey Schaar

Door de continue ontwikkeling van de webshop van Joey Schaar blijven de conversies en bestellingen stijgen.

Joey Schaar is een vakbekwame Vespa Specialist die van zijn liefde voor Vespa scooters zijn werk heeft gemaakt. Joey Schaar B.V. is gevestigd in Zwanenburg en levert diensten op locatie in heel Nederland en omstreken. Daarnaast bezit het bedrijf een prachtige werkplaats en service bus om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bratpack heeft dit jonge, ambitieuze bedrijf geholpen om de online ambities waar te maken door een functionele webshop te ontwerpen met een uniek design dat de persoonlijkheid van Joey Schaar BV goed weerspiegelt.

Geavanceerde webshop

Bratpack heeft een geavanceerde webshop ontwikkeld met overzichtelijke filters en categorieën. Op die manier is het voor klanten makkelijker geworden zich een weg te banen door het ruime assortiment van artikelen. Zo kunnen potentiële klanten een prijsrange selecteren, het zoekresultaat op een handige manier sorteren en het aantal weergegeven artikelen bepalen. Bovendien is de opbrengst verhoogd door gebruik te maken van ‘upselling’. Door aanvullende mogelijkheden en bijpassende producten aan te bieden bij een bepaald artikel, gaan klanten sneller over tot aankoop van deze aanvullingen. Zo worden meer inkomsten gegenereerd.

Geraffineerde montagekostenberekening

Bratpack heeft het niet alleen eenvoudiger gemaakt om tot aankoop over te gaan in de webshop, maar ook om de montagekosten te berekenen. Op basis van locatie en kilometer berekeningen wordt automatisch berekend hoe hoog de montagekosten zullen zijn. Zo is het voor de klant meteen duidelijk wat de mogelijkheden zijn wat betreft montage op locatie.

Bevredigend resultaat

Dankzij de verhoogde efficiëntie van de website en webshop zijn de conversies flink gestegen. Deze stijging is niet slechts een momentopname, maar een voortdurende groei. Door de continue ontwikkeling van de webshop op basis van nieuwe technieken blijven de conversies en bestellingen stijgen.

Ook een efficiënte website?

Wil jij ook een functionele webshop die zorgt voor meer conversies? Of wil je een aantrekkelijke website met een originele stijl die jouw bedrijf goed uit de verf laat komen? Bratpack weet precies hoe je een site succesvol maakt. Neem gerust contact met ons op.