Bratpack - The Online Performers

Rat Pack

Het is juni 1955. Op een feest in Beverly Hills staan kooitjes met witte ratten op tafel. Gewoon, voor de show. Een groep artiesten besluit de beestjes te bevrijden. Een chaos volgt. "You look like a pack of rats!", roept een van de gasten naar de mannen. De Rat Pack was geboren: een groep eigenwijze, creatieve professionals, vastbesloten het te gaan maken. Dat deden ze. En hoe! Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr., Peter Lawford en Joey Bishop werden wereldberoemd.

The Rat Pack

Bratpack

Begin jaren ‘80 herleeft de Rat Pack. Een groep jonge acteurs, waaronder Demi Moore, Sean Penn en Tom Cruise, streeft ook naar zo’n ongekend succes. Ze noemen zich de Brat Pack. De rest is geschiedenis. In 2002 staat een nieuwe lichting eigenwijze, creatieve professionals op: The Online Performers. Zij zijn vastbesloten het online te gaan maken. Niet veel later is Bratpack een feit: hét online marketing bureau van Amsterdam. Let’s get things done online!

Deel je online ambities

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht