Omzet Accuraat Verhuur stijgt 463% in 5 jaar tijd

Accuraat Verhuur

www.accuraatverhuur.nl

Bratpack resultaat: een omzetstijging van 463% in vijf jaar tijd

Toegepaste diensten

✓ Webdevelopment
✓ Koppeling back-office en CMS
✓ SEO
✓ Conversie optimalisatie
✓ Google Ads
✓ Google Tag Manager
✓ Google Analytics
✓ Google Optimize

Introductie

Accuraat Verhuur verhuurt alle denkbare aankleding en benodigdheden voor grote en kleine evenementen. Het bedrijf benaderde Bratpack in 2013. Accuraat Verhuur had de ambitie om verder te groeien, maar daarvoor was het verbeteren van hun online marketing een must. Het bedrijf leunde vooral op het bestaande netwerk van klanten. Het online werven van nieuwe klanten speelde op dat moment nog een ondergeschikte rol.

Situatie

Bratpack heeft eerst de bestaande websitestructuur geanalyseerd. Hieruit kwam naar voren dat de conversie van de bezoekers (het overgaan tot actie) erg laag was. Bovendien was veel informatie onduidelijk of incompleet. Ook het online aanvragen van een offerte of het huren van een product bleek niet eenvoudig. Omdat de website niet gekoppeld was aan de backoffice, kostte het afhandelen van offertes veel tijd.

Aanpak

We hebben samen een website ontwikkeld die meer gericht is op conversie. Op basis van een zoek- en gedragsanalyse heeft Bratpack de content verbeterd en uitgebreid. Hierdoor is de conversie van bestaande bezoekers gestegen en trekt de website meer bezoekers via Google. Door een koppeling met de backoffice komen offerte-aanvragen en bestellingen nu direct binnen in het CRM-systeem. Tot slot heeft Bratpack Google Ads campagnes opgezet en geoptimaliseerd.

Resultaat

De omzet via de website is in vijf jaar tijd met 463% gestegen. Het werven van nieuwe klanten gebeurt nu voornamelijk online. Omdat de dynamische evenementen branche nooit stil mag staan werken Bratpack en Accuraat Verhuur continu samen om de content vernieuwend te houden, de website nog beter te positioneren en de Google Ads campagnes optimaal te houden.

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht