INretail: een Google Pagespeed van 97/100

INretail

www.inretail.nl

Bratpack resultaat: ondanks verouderde techniek een razendsnelle website

Toegepaste diensten

✓ Webdevelopment
✓ Koppeling CRM en CMS
✓ SEO
✓ Facebook Ads
✓ Google Ads
✓ Google Tag Manager
✓ Google Analytics
✓ Google Optimize

Introductie

INretail behartigt de belangen van ruim 13.000 winkels en adviseert, inspireert en helpt ondernemers. De website speelt hierbij een centrale rol. Leden kunnen er informatie vinden over actuele onderwerpen, zich inschrijven voor activiteiten en producten kopen. Het bedrijf liep tegen beperkingen in het CMS-systeem aan en heeft Bratpack gevraagd de website te vernieuwen.

Situatie

Het probleem van INretail was tweeledig. Enerzijds veranderden de contactgegevens van leden bijna dagelijks en kwamen er ook nieuwe leden bij. De aanpassingen kostte de administratie veel tijd. Anderzijds wilde het bedrijf het bestaande CRM-systeem koppelen aan de vernieuwde website. Dit systeem was echter technisch verouderd en bood geen goede mogelijkheden voor online koppelingen.

Aanpak

Bratpack heeft een nieuwe website op maat ontwikkeld. Met een uitgekiende combinatie van nieuwe en oude technieken is de koppeling met het bestaande CRM-systeem toch gerealiseerd. Ook kunnen leden nu inloggen op de ledenwinkel en bestellingen plaatsen, én kunnen zij zelf wijzigingen in hun gegevens doorvoeren. Die worden automatisch in het CRM-systeem verwerkt; een handige toevoeging die INretail veel tijd bespaart.

Resultaat

De website van INretail werkt goed en razendsnel: het heeft een Google Pagespeed score van 97/100. Leden kunnen eenvoudiger inloggen en informatie terugvinden. Dit heeft geresulteerd in een toename van het aantal gebruikers. Met de nieuwe website kan INretail nog beter invulling geven aan haar doelstellingen.

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht