De investering in online marketing levert 56% meer online omzet op.

Sauna Oase

www.saunaoase.nl

Bratpack resultaat: De investering in online marketing levert 56% meer online omzet op. De conversieratio is gegroeid met 28% (betaald verkeer) en 30% (organisch verkeer).

Toegepaste diensten

✓ Webdevelopment
✓ Koppeling Kassasysteem en CMS
✓ SEO
✓ SEO Copywriting
✓ Linkbuilding
✓ Conversie optimalisatie
✓ Google Ads
✓ Google Analytics

Introductie

Sauna Oase is een sauna die is aangesloten bij Select Wellness Group, waar wij ook mee samen werken. De sauna biedt verschillende acties, arrangementen en behandelingen aan in meer dan 20 ruimtes. Ze zijn bij Bratpack gekomen dankzij ons werk voor Select Wellness Group, die ons bij Sauna Oase hebben aanbevolen. Ondanks de grote afstand tussen ons kantoor en de sauna sprak onze no-nonsense benadering hen aan.

Situatie

Sauna Oase wilde beter vindbaar worden op het internet. Ze hadden een nieuwe website nodig, er was nog geen goede koppeling met een boekingssysteem en ook op het gebied van online marketing moest er een inhaalslag gemaakt worden. Zo werd er nog geen goed gebruik gemaakt van Google Ads campagnes, en zou de nieuwe website ook geoptimaliseerd moeten worden voor zoekmachines.

Aanpak

Bratpack heeft een uitgebreide online marketing strategie uitgezet voor Sauna Oase. Door gebruik te maken van een combinatie van SEO en SEA werd de website beter vindbaar in zoekmachines. Ook koppelden we de backoffice aan de website, om tijd te besparen op het verwerken van de boekingen. Zo zouden ze ook minder afhankelijk worden van deal-websites en hun eigen bezoek kunnen genereren. Door bezoekers na afloop automatisch te verzoeken een review achter te laten, kon Sauna Oase bovendien serieus ingaan op verbeterpunten.

Resultaat

De SEO / SEA-strategie heeft zijn vruchten afgeworpen. Bijna de helft van alle website bezoekers (48%) komt binnen via organisch verkeer: SEO. De e-commerce die uit deze bezoekers voortkomt is met 30% toegenomen. Bijna een kwart (24%) van alle website bezoekers komt binnen via betaalde Google Ads campagnes: SEA. De e-commerce voor deze groep is gestegen met 28%. Het bedrag dat Sauna Oase investeert in online marketing levert hen in totaal 56% meer online omzet op.

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht