Een stijging van 249% in conversies voor Select Wellness Group

Select Wellness Group

www.selectwellness.nl

Bratpack resultaat: 49% meer bezoekers, en 249% meer conversies.

Toegepaste diensten

 Webdevelopment
 Koppeling Kassasysteem, klantenkaart, CRM en CMS
 SEO
SEO Copywriting
Linkbuilding
Remarketing
Conversie optimalisatie
Google Ads
Display Bannering
Google Analytics

Introductie

Select Wellness Group is een vereniging van wellnesslocaties en online te vinden via www.selectwellness.nl. Via dit online platform kunnen entreekaarten, cadeaukaarten, spaaracties en arrangementen gekocht worden voor de deelnemende sauna’s. De cadeaukaarten kunnen direct als cadeau verzonden worden aan de ontvanger, met gratis wenskaart en persoonlijk bericht. Er zijn meer dan 20 luxe wellness locaties aangesloten bij Select Wellness Group.

Situatie

Select Wellness Group stapte over naar een nieuwe leverancier van cadeau- en spaarkaarten. Daarvoor moest een nieuwe webkassa’s ontwikkeld worden, die zowel met TCS als met de oude leverancier kon koppelen in verband met de overgangsperiode. Daarnaast bleek uit onze analyse dat Select Wellness Group beter gebruik kon maken van hun Google Ads, en de website geoptimaliseerd moest worden voor zoekmachines.

Aanpak

Bratpack is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van webkassa’s voor de sauna’s die bij de Select Wellness Group zijn aangesloten. Zowel het boeken van reserveringen als het kopen en inleveren van cadeaubonnen moet soepel verlopen. Dankzij de nieuwe koppeling werd het gebruiksgemak voor de klanten verhoogd. Ook hebben we onder andere selectwellness.nl voor hen gemaakt, saunaticket.nl en reserveernu.online (aangesloten bij Tapperuse).

Resultaat

In november en december 2018 hebben we de online zichtbaarheid vergroot met behulp van zoekcampagnes en bannering. Tijdens deze periode steeg het totale aantal websitebezoekers met 49%, vergeleken met 2017. Het aantal conversies (het overgaan tot actie) van de bezoekers steeg maar liefst met 249% in vergelijking met het jaar ervoor. Gemiddeld betaalden we 32 cent per bezoeker.

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht