40% meer aanmeldingen voor de activiteiten van Women Inc.

Women Inc.

www.womeninc.nl

Bratpack resultaat: 40% meer aanmeldingen voor de activiteiten van Women Inc.

Toegepaste diensten

✓ Webdevelopment
✓ Koppeling CRM en CMS
✓ SEO
✓ SEO Copywriting
✓ Linkbuilding
✓ Conversie optimalisatie
✓ Google Ad Grants
✓ Google Analytics

Effie Award Winning Campagne!

Introductie

Women Inc. is een onafhankelijk netwerk dat de rol en participatie van vrouwen in de Nederlandse samenleving wil vergroten. Met de campagne ‘Behandel me als een dame’ hebben Bratpack en Women Inc. eerder de prestigieuze Effie Award gewonnen. Nu wilde het netwerk online meer vrouwen bereiken en meer deelnemers werven voor hun activiteiten.

Situatie

Uit onze analyse bleek dat de Google Ad Grants die onder het beheer van Women Inc. zelf vielen, onvoldoende werden benut. Daarnaast was er niet gericht gewerkt aan zoekmachine optimalisatie. Ook waren de door Women Inc. georganiseerde activiteiten online niet zichtbaar genoeg, en was aanmelden niet eenvoudig. 

Aanpak

Bratpack heeft het beheer van Google Ad Grants overgenomen en de campagnes opnieuw opgebouwd en uitgebreid. Hierdoor is Women Inc. nu op veel meer trefwoorden vindbaar. Ook hebben we de advertenties gekoppeld aan de juiste landingspagina’s, en campagnes aan locaties waar de activiteiten plaatsvinden. Tot slot hebben wij een mooie tool ontwikkeld: aanTafel. Hiermee worden bezoekers stap voor stap naar de juiste activiteiten geleid.

Resultaat

Door deze gerichte aanpak is het aantal bezoekers via Ad Grants met XX% gestegen. Daarnaast heeft de nieuwe online tool aanTafel ervoor gezorgd dat het aantal deelnemers aan de activiteiten van Women Inc. met 40% is toegenomen.

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht