Online marketing specialist

Een goede online marketing specialist zorgt ervoor dat jouw site meer bezoekers krijgt en dat er meer aanvragen worden gedaan. Online marketing is een dynamische, constant veranderende wereld, waarbij de content op websites steeds belangrijker wordt. Dat de site er goed en professioneel uitziet is namelijk één ding, maar daarnaast moet er ook nog genoeg en kwalitatief goede content op de site staan. Zoekmachines worden namelijk steeds beter in het bepalen of de content op webpagina’s aansluit bij wat de gebruiker zoekt. Hiervoor zijn geen trucs, maar vakkundige online marketing specialisten belangrijk. Met kennis over zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren, ofwel SEO en SEA, zorgen wij ervoor dat de site betere resultaten oplevert en kan opboksen tegen de groeiende online concurrentie. Van vastgoed tot horeca ondernemers en van groothandels tot speciaalzaken, met behulp van de juiste online marketing strategieën krijgt het verkeer naar jouw site een echte boost. Garden Retail Marketing voor ambitieuze tuincentra in Nederland. 

Al sinds 2002 volgt ons voortdurend groeiende online marketing team alle online-ontwikkelingen nauwlettend. Bratpack is uitgegroeid tot een volwaardig en gerenommeerd online marketing bureau, die alles voor sites kan verzorgen: van het ontwerpen van het webdesign tot zoekmachine optimalisatie van je website. Wij bieden full service online marketing, waardoor je de volledige onderhoud van jouw site over kunt laten aan een bedrijf. Servicegericht, flexibel en creatief. Dat zijn de kwaliteiten die keer op keer zorgen voor prachtige en goed functionerende websites voor onze klanten. Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We overleggen de opties graag met je onder het genot van een warme kop koffie.

maak kennis met bratpack

Vastgoed online marketing

Een van de branches waar wij veel online marketing ervaring in hebben is vastgoed. Ben je een projectontwikkelaar, belegger, makelaar, commercieel verhuurder, heb je een bouwbedrijf of ben je op een andere manier betrokken bij de vastgoedbranche? Dan kan Bratpack je uitstekend helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een rendabele online marketingstrategie. Online marketing Vastgoed kenmerkt zich door de diverse afnemersmarkt, die zich steeds meer online oriënteert. Wij hebben verschillende marketingstrategieën om meer bezoekers op je site te genereren. Onze vastgoedmarketing bestaat uit:

 • Klantgerichte projectmanagement, waarbij de van tevoren vastgestelde deadlines gehaald worden;

 • Kwalitatief goede content creëren met het oog op organische en betaald vindbaarheid;

 • Het inzetten van advertenties op Google, om een specifieke doelgroep te bereiken en meer bezoekers te genereren;

 • Als online marketing specialist hebben wij kennis van Google Analytics, waardoor we continu pagina’s kunnen optimaliseren. Jij hebt zelf ook altijd inzicht in de analytics van jouw site. Op deze manier zijn wij altijd transparant naar onze klanten, wat volgens ons zorgt voor meer vertrouwen en een betere relatie met jou als klant;

 • Omdat iedere site en doelgroep anders is, maken wij gebruik van A/B testen. Deze testen geven ons inzicht in welke content of welk design aansluit bij een specifieke site en daardoor voor meer bezoekers en aanvragen zorgt.

Voor iedere klant zoeken wij dus naar een specifieke marketingstrategie, die wij constant verbeteren indien nodig. Zo zorgen wij voor gepersonaliseerde en optimale online marketing voor iedere klant.

maak kennis met bratpack

Business to business online marketing

Business to business, ook wel B2B, ondernemingen vragen om een andere marketingstrategie dan bedrijven die zich richten op de consumentenmarkt. Business to business marketing is de doelgroep namelijk heel anders dan de consumentenmarkt. Bij bedrijven die verkopen aan andere bedrijven zijn er vaak minder afnemers, maar worden vaak wel grotere hoeveelheden in een keer afgenomen. Er is dus een andere manier van verkopen, waarop geanticipeerd moet worden in de marketingstrategie. Bij Bratpack hebben wij al sinds 2002 ervaring met de online marketing voor diverse bedrijven, van de detailhandel tot groothandel. Ook met B2B marketing hebben wij veel ervaring en aanzienlijke kennis opgebouwd. Deze combinatie maakt het mogelijk voor ons om klantgerichte en succesvolle strategieën toe te passen.

B2B marketing online

Bij B2B marketing kan naast zoekmachine optimalisatie veel winst behaald worden door zoekmachine adverteren. Zoekmachine adverteren, ofwel SEA (Search Engine Advertising), is namelijk een goede manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Een goede campagne kan op korte termijn voor veel resultaat zorgen. Hiervoor moet je wel weten wat wel en niet werkt in advertenties op zoekmachines zoals Google. Onze deskundige online marketeers kunnen goed en gespecialiseerd ondersteuning bieden bij het adverteren op zoekmachines, zodat je snel meer gewenste bezoekers en dus aanvragen krijgt. Door het toepassen van onze jarenlange kennis over de online-ontwikkelingen en door gebruik te maken van de nieuwste technieken op online web beheer, zie je al snel resultaat.

Lees de B2B Online marketing resultaten van INretail in de case.

maak kennis met bratpack

Zorgmarketing

De zorgbranche heeft te maken met steeds kritischer wordende consumenten en vereist daarom marketingstrategieën die speciaal zijn ontworpen voor zorginstanties. Veel zorginstanties doen weinig aan hun online marketing en dat is zonde, want juist online valt er veel winst te behalen voor deze instanties. Ziekenhuizen, behandelcentra en diverse andere gezondheidscentra kunnen dus nog veel verbeteren op het gebied van online marketing. De online marketing specialisten van Bratpack kunnen hier goede ondersteuning bij bieden, van een toegankelijker webdesign creëren tot geoptimaliseerde online content opstellen. Voor zorgmarketing zijn de volgende punten erg belangrijk:

 • Inzicht in de wensen van de doelgroep;

 • Kennis over de online marketingstrategieën, passend voor deze specifieke doelgroep;

 • Een gestructureerde marketingaanpak;

 • Innovatieve marketingstrategieën om consumenten op nieuwe manieren te benaderen..

Zorgmarketing kan beter

Met een van onze klantgerichte projectmanagers bespreek je de visie die jullie hebben voor de zorginstantie. Vanuit die visie wordt dan een gestructureerde marketingaanpak ontworpen, waarbij gekeken wordt naar verbetering van de uitstraling en functionaliteit van de site, het toevoegen van content en zoekmachine optimalisatie van de content. Hierbij staan de klant en innovativiteit van de website centraal, dit zijn namelijk dé speerpunten voor goede zorgmarketing. Ook voor zorgmarketing is zoekmachine adverteren erg geschikt, omdat je hiermee gemakkelijk een specifieke doelgroep kunt bereiken. Al deze mogelijkheden worden met je besproken, waarna een geschikte aanpak gekozen kan worden die binnen het budget past. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de online marketing voor zorginstellingen.

maak kennis met bratpack

Horeca online marketing specialist

Een hoog competitieve branche op het web is de horeca branche. Online is een groot aanbod te vinden van diverse grote en kleinere horecabedrijven, waardoor het nog belangrijker is dat jouw website er tussenuit springt. Horecaondernemingen kenmerken zich door hun unieke stijl en persoonlijke contact met de consument. Als consument heb je immers veel keuze, dus is servicegerichtheid en een aansprekende stijl erg belangrijk. Voor meer bezoekers op jouw website is het belangrijk om goed na te denken over wat mensen willen van een website van een horecabedrijf. Vraag jezelf bijvoorbeeld eens af hoe de meeste mensen zoeken naar een horeca bedrijf. Inderdaad, via hun mobiele telefoon! Goede online marketing voor horeca bedrijven richt zich dus ook op een optimale mobiele website, zodat meer bezoekers daarheen verwezen worden door zoekmachines. Verder is het bij horecabedrijven belangrijk om de marketing op de lokale gemeenschap te richten, mensen zoeken immers vaak naar horecabedrijven in de buurt.

Kennis van de online marketing van specifieke branches is dus erg belangrijk voor een vruchtbare marketingstrategie. Sinds 2002 hebben wij bij Bratpack veel diverse soorten bedrijven geholpen met de optimalisatie van hun website en hebben daardoor in iedere branche wel ervaring opgedaan. Combineer deze jarenlange ervaring met deskundigheid en kennis over online marketingstrategieën en je hebt een echte winstformule! Of je marketing voor een kleinschalig horecabedrijf zoekt of juist voor een horeca groothandel, wij kunnen je helpen met gespecialiseerde online marketing om ervoor te zorgen dat jouw website meer bezoekers en aanvragen krijgt.

maak kennis met bratpack

Webshop marketing

Wil je niet alleen meer bezoekers op je site, maar ook meer aankopen in de webshop? Dan is gerichte webshop marketing een goed idee. Webshop marketing maakt voornamelijk gebruik van zoekmachine optimalisatie, zodat jouw webshop bovenaan de resultaten pagina's van zoekmachines komt te staan wanneer consumenten een bepaald product of een productcategorie zoeken. Dit doen we door:

 • Meer content toe te voegen aan de hand van de SEO (Search Engine Optimization) eisen. Met behulp van een zoekwoorden onderzoek bepalen wij zoektermen waarop jouw webshop meer resultaat kan behalen en dan schrijven onze deskundige content marketeers kwalitatief goede content, die ook nog voor een hogere plaats in de Google ranking zal leiden;

 • Daarnaast is zoekmachine adverteren voor webshops een goede keuze. Je kent deze advertenties vast en zeker. Dit zijn de resultaten die bij zoekmachines, zoals Google, bovenaan komen te staan met een kenmerkend advertentie-symbool. Dit zijn resultaten waar veel gebruikers met een goede online campagne op zullen klikken. Bij een goede online advertentie opzetten komt alleen meer kijken dan op het eerste gezicht lijkt. Een goede online marketing specialist kan hierbij ondersteuning bieden en zorgen voor een online campagne met snel resultaat;

 • Ook A/B testen zijn vaak een standaard onderdeel van webshop marketing, omdat dit aantoont welke tekst of uitstraling van de website zorgt voor meer conversies of aankopen. Voor iedere webshop is immers een andere succesformule, aangezien de doelgroep en de producten per webshop verschillen.

Voor Kinderpostzegels hebben we Google Ad Grants betrokken in hun online marketing kanalen. Lees in de case van Kinderpostzegels wat voor effect Ad Grants had op hun totale online bezoekers en omzet.

maak kennis met bratpack

Automotive online marketing sepcialisten

Online Marketing voor de Automotive branche is de laatste jaren in raptempo veranderd. Het gedrag van de online autoconsument is sterk veranderd. Het aankoopproces speelt zich tegenwoordig voor een groot gedeelte online af. Automotive is de naam voor een van de grootste branches ter wereld: de mobiliteitsbranche. Hieronder valt alles wat met mobiliteit te maken heeft, van autoverkopers en motorfabrikanten tot ontwerpers en leasemaatschappijen. Deze branche is niet alleen heel divers, het is door de voortdurende technische ontwikkelingen ook een hele dynamische branche. Dit vraagt uiteraard ook om een innovatieve marketingstrategie, die niet alleen met de tijd meegaat, maar daar het liefst zelfs op vooruitloopt. Afhankelijk van het soort bedrijf waar de marketing voor is, zijn er verschillende eisen. Naast kennis over de doelgroep en online marketing, zijn creativiteit en flexibiliteit een must voor een automotive online marketing specialist. Unieke productpresentatie en deskundige teksten zorgen voor een professionele uitstraling en vertrouwen bij de consument.

Net als bij veel andere branches is opvallen belangrijk. Het is niet voor niets dat diverse automerken zoveel geld investeren in prachtige en pakkende reclames. De automotive branche is er een met passie voor techniek en vakmanschap, het is dus belangrijk dat de website dit ook uitstraalt. Ben jij ook werkzaam in de automotive branche als particulier of als onderdeel van een grootschalig motorvoertuigenbedrijf en wil jij meer bezoekers en aanvragen genereren? Dan zit je bij Bratpack goed! Door onze jarenlange ervaring, opgebouwde branche specifieke online marketing kennis en creatieve medewerkers, bewijzen wij onze vakkundigheid keer op keer met prachtige websites en goede resultaten. Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons en kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Als online marketing specialist helpen wij je graag je website of webshop te optimaliseren met een persoonlijke aanpak!

maak kennis met bratpack

Online marketing voor Wellness en Sauna's

Wellness Marketing en Sauna online Marketing voor diverse Online wellness en sauna resorts in Nederland. Er zijn divserse wellness en sauna resorts in Nederland. Vaak wordt gedacht dat de markt gedomineerd wordt door de grootste sauna en wellness resorts van Nederland. Niets is minder waar, online zijn er juist voor veel lokale en kleinere sauna en wellness resorts mogelijkheden om zich te onderscheiden van de rest middels wellness online marketing. Wij hebben in de loop der tijd veel ervaring opgedaan in de Wellness en Sauna branche, kom eens langs voor een kop koffie bij ons als je via je website ook meer omzet wilt behalen. Bij Bratpack hebben we veel kennis over online marketing voor de wellness en sauna branche. Combineer jouw visie voor de website en kennis over de wellness en sauna branche met de vakkundigheid van een online marketing specialist voor optimale resultaten.

Online marketing voor wellness en sauna's is anders dan voor veel andere branches, omdat je zowel lokale concurrenten hebt als grote landelijke organisaties. Innovativie en de juiste 'touch points' binnen de doelgroep dragen bij aan het succes van jouw website en de bijbehorende online marketing. Hieronder een selectie van wellness resorts waarvoor wij online marketing werkzaamheden uitvoeren. Lees hoe wij voor Sauna & Beaty Oase een omzetstijging van 56% hebben gerealiseerd met online marketing.

maak kennis met bratpack

Online marketing voor advocaten

Tot voor het einde van de 20e eeuw mochten advocaten geen reclame maken, maar sinds die ban in 1989 is opgeheven, zijn er nog steeds weinig advocaten en advocatenkantoren die zich wagen aan marketing. Er zijn grote advocatenkantoren die erg gedreven zijn in de kunst van online marketing, maar ook juist voor zelfstandigen en kleinere advocatenkantoren is online marketing erg geschikt. Aangezien de wereld van de marketing opkomend is in de wereld van juristen, is het erg aan te raden hierbij een ervaren online marketing bureau om de arm te nemen. Met kennis over zoekmachine optimalisatie en ervaring met specifieke marketingstrategieën kan een deskundig online marketing team in korte tijd resultaat boeken in deze branche. Combineer jouw visie voor de website en kennis over de juridische wereld met de vakkundigheid van een online marketing specialist voor optimale resultaten.

Door middel van het mooi en functioneel maken van de website, het creëren en optimaliseren van content en eventueel zoekmachine adverteren, kunnen wij bij Bratpack meer bezoekers naar jouw website genereren. Online marketing voor advocaten is anders dan voor veel andere branches, omdat hier nog weinig normen voor zijn. Juist innovativiteit en een persoonlijke manier van aanspreken worden gewaardeerd door de doelgroep van deze bedrijven. Dit geldt zeker voor kleinere advocatenkantoren. Bij Bratpack zijn wij constant bezig met vernieuwingen en online-ontwikkelingen, waardoor wij goed kunnen bijdragen aan de online marketing voor zelfstandige advocaten, kleinere en grote advocatenkantoren. Naast full service online marketing, kunnen wij ook goed advies geven over welke content aanslaat bij jouw doelgroep.

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht