English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Stichting DierenLot

Na de lancering van de nieuwe website is het aantal websitebezoekers gestegen met 105%
In Nederland leven nog te veel verwaarloosde dieren. Sommige dieren worden opgesloten in hele kleine hokjes, mishandeld of aan hun lot overgelaten. Stichting DierenLot zet zich in voor deze dieren.

Dit doen ze door lokale en regionale, kleine en middelgrote dierenorganisaties te steunen. Zo kunnen deze organisaties de benodigde hulpmaterialen aanschaffen, operaties uitvoeren bij dieren, medicijnen mogelijk maken of reparaties of verbouwingen uitvoeren aan de opvang. Maar ook bij transportproblemen biedt Stichting DierenLot een oplossing. Bijvoorbeeld door DierenLot dierenambulances in bruikleen te geven. Sinds 2006 werken wij samen met dit goede doel om hun online fondsenwerving te verhogen. Wil jij ook het aantal online donaties voor jouw goede doel verhogen? Lees meer over hoe wij hierbij kunnen helpen.
 

Stichting-DierenLot-Case-Print-Screen
 

Google Grants en Grants Pro

Op 30 juni 2015 hebben wij een compleet nieuwe website gelanceerd voor Stichting DierenLot met een nieuwe donatie module, zodat donateurs makkelijker een donatie kunnen leveren. Daarnaast maakt Bratpack vanaf 2006 gebruik van Google Grants en Grants Pro voor Stichting DierenLot. Hiermee hebben non-profit organisaties, zoals Stichting DierenLot, de mogelijkheid om gratis te adverteren en een effectieve campagne te voeren via Google. Ook heeft Stichting DierenLot regelmatig een nieuwsbrief via het Bratpack systeem verstuurd om hun relaties, donateurs, giftgevers en volgers te informeren. Heb of ben jij ook werkzaam voor een non-profit organisatie, en wil je gebruikmaken van onze diensten om meer donateurs te werven? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over bijvoorbeeld Google Grants en Grants Pro. Wij zijn namelijk officieel Google Partner en wij werken voor meer dan 50 goede doelen.
 

Resultaten na de lancering van de nieuwe website

dierenambulance-Stichting-dierenlot

Na de lancering van de nieuwe website is het aantal bezoekers gestegen met 105% ten opzicht van het aantal bezoekers in dezelfde periode in 2014. 

Daarnaast heeft het regelmatig 
versturen van een nieuwsbrief via het Bratpack systeem, en het inzetten van diverse Grants campagnes geleid tot nog meer goede resultaten van Stichting DierenLot. De website bezoeken vanuit Google Grants Pro zijn zelfs gestegen met ruim 208%. Dankzij deze effectieve online fondsenwerving van Stichting DierenLot krijgen verwaarloosde dieren in Nederland een beter bestaan.

 

Ook meer online donaties ontvangen voor uw goede doel?

Wil jij als non-profit organisatie een website laten bouwen of wil je effectieve online fondsenwerving inzetten om meer donaties te ontvangen? Neem dan snel contact met ons op!

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.