Ruim 60% van de bezoekers via Google Ad Grants.

Dutch Cell Dogs

www.dutchcelldogs.nl

Bratpack resultaat: Ruim 60% van de bezoekers via Google Ad Grants

Toegepaste diensten

✓ Google Ad Grants
✓ Google Analytics
✓ A/B-testen

Introductie 

Dutch Cell Dogs laat asielhonden trainen door gedetineerden binnen verschillende gevangenissen en klinieken in Nederland. Het trainingsprogramma focust op de honden, die dankzij de training meer kans hebben op een nieuw thuis, maar ook op mensen. Gedetineerden die mogen trainen nemen verantwoordelijkheid, worden socialer en staan meer open voor behandeling. Ze kwamen bij Bratpack voor meer naamsbekendheid.

Situatie

Dutch Cell Dogs was voornamelijk offline bezig met het promoten van de organisatie. Ze hadden al wel online kanalen, zoals de website en diverse social media, maar wisten daarmee niet de gewenste naamsbekendheid te halen bij het brede publiek. Zo maakten ze nog geen gebruik van Google Ad Grants.

Aanpak

Bratpack heeft een Google Ad Grants account opgezet voor Dutch Cell Dogs, en een gerichte strategie ontworpen voor het bereiken van een breed publiek. De campagnes zijn zo ingestoken dat de bezoeker van informatie wordt voorzien, en tegelijkertijd kennis nemen van de organisatie en hun doelen. Daardoor is Dutch Cell Dogs nu vindbaar op veel meer zoekwoorden.

Resultaat

Het adverteren via Google Ad Grants is in december 2016 gestart door Bratpack. Dit heeft geleid tot een grote sprong in vindbaarheid. Tot op heden zorgen de Google Ad Grants campagnes voor ruim 60% van het totale aantal websitebezoekers!

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht