English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Online marketing

Of jouw organisatie nu een professionele website nodig heeft, eindelijk goed gevonden wilt worden in Google of wanneer je als fondsenwerver het maximale uit Google Ad Grants wilt halen: bij Bratpack ben je al sinds 2002 aan het goede adres. Met onze persoonlijke, praktische en betaalbare werkwijze ben je verzekerd van een goed eindresultaat dat past binnen het budget!

Om de website goed gevonden te laten worden in zoekmachines als Google en Bing is er helaas niet een vast stramien dat te kopiëren en te plakken is. Door de inzet van diverse technieken en het volgen van de updates die grote zoekmachines zoals Google en Bing vrijgeven, zorgen wij ervoor dat de website goed vindbaar is online.

Bij Bratpack werken meer dan 20 online specialisten in diverse vakgebieden. Tevens beschikt Bratpack over een uitgebreid netwerk van meertalige online tekstschrijvers, hierdoor kunnen wij in bijna iedere taal de website optimaliseren.

Bratpack is een full-service leverancier van online oplossingen en levert zowel aan bedrijven als aan goede doelen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië en Australië. Daarbij wordt altijd een persoonlijke aanpak gehanteerd, wat ten goede komt aan de online zichtbaarheid.

 1. Snel bovenaan in Google met Google Advertising;
 2. Binnen 6 maanden een goede plaats op Google en Bing;
 3. Stevige groei echte bezoekers naar jouw website.
   

Informatie aanvragen

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

 • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
 • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
 • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
 • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
 • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
 • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
 • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
 • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.