49% meer bezoekers voor Mobile Street Food

Mobile Street Food

www.mobilestreetfood.nl

Bratpack resultaat: 49% meer bezoekers en 34% meer offerte aanvragen

Toegepaste diensten

✓ Webdevelopment
✓ SEO
✓ Google Ads

Introductie

Mobile Street Food is een grote speler in de mobiele catering. Met een divers aanbod in sfeervolle food trucks staan ze garant voor een originele en ludieke manier van cateren. In 2015 benaderden zij Bratpack omdat ze toe waren aan een nieuwe, frisse website die hen kon helpen verder te groeien. Vier jaar later, in juni 2019, lanceerden wij opnieuw een geheel nieuwe website voor deze trouwe klant.

Situatie

De oude website van Mobile Street Food was toe aan vernieuwing en een heldere structuur. Ze wilden de bezoeker prikkelen en niet overweldigen met de grote keuze aan food concepten. Daarnaast wilde Mobile Street Food hun naamsbekendheid vergroten, zodat er meer aanvragen binnen zouden komen. Er werd nog geen gebruik gemaakt van online adverteren of andere online marketing activiteiten.

Aanpak

Bratpack heeft in 2015 een nieuwe website ontwikkeld met een fris design. De website werd geoptimaliseerd voor zoekmachines en richtte zich meer op conversie. Door Google Ads in te zetten om de naamsbekendheid te vergroten kon de website meer bezoekers trekken en zou het aantal offertes stijgen.

Resultaat

De lancering van de nieuwe website eind 2015 heeft in combinatie met de SEO / SEA activiteiten zijn vruchten afgeworpen. In de periode 2016-2018 zijn de bezoekers bijna verdubbeld (49%). Ook is het aantal offerte aanvragen toegenomen met ruim 34%. Dankzij de goede resultaten en een prettige samenwerking heeft Bratpack net de nieuwe 2019 website gelanceerd, waar we ook weer goede verwachtingen van hebben!
 

De perfecte partner! Professioneel, meedenkend en levert snel en zoals afgesproken. Fijn om mee samen te werken!” – Michael, oprichter van Mobile Street Food.


Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen je online ambities te realiseren?

Neem dan contact op met Bratpack: +31 (0)20 497 7081

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht