Webwinkel laten maken

Een goed werkende webwinkel laten maken is een slimme zet. 80% van de consumenten oriƫnteert zich online voordat ze een aankoop doen. Zelfs wanneer je fysieke winkels hebt is het dus van belang om een goede online aanwezigheid te hebben. Daarnaast heeft het internet er ook voor gezorgd dat 50% van de consumenten hun aankoop online doen in plaats van in fysieke winkels. Door online met offline te combineren zorg je dus dat je veel meer consumenten bereikt en zorg je ervoor dat jouw verkopen omhoog gaan.

Webwinkel met goede functionaliteiten laten maken

Wanneer je een webwinkel laat maken is het van belang dat de functionaliteiten goed zijn en dat de webwinkel past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo zorg je voor herkenning bij je klanten. Door een responsive design toe te passen speel je ook goed in op het groeiende gebruik van mobiele apparaten. Bratpack heeft ruime ervaring met het opzetten van goed werkende webwinkels en kan jou dus uitstekend helpen!

Een webshop laten bouwen

Een webwinkel die je bij ons laat maken is overzichtelijk en altijd op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Het beheersysteem dat wij hebben ontwikkeld is simpel in gebruik, maar kom je toch ergens niet uit, dan kun je altijd hulp vragen aan onze support. Zo kun je vertrouwd je complete webshop door ons laten maken.


De specialist in webwinkels maken

Bedrijven kunnen al sinds 2002 hun webwinkel bij ons laten maken en dat hebben we met succes gedaan. Ook de vindbaarheid van de webwinkel kunnen wij met online marketing voor je optimaliseren. Dus wil jij een complete, betaalbare webshop laten maken voor jouw bedrijf? Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden!
 

Webwinkel laten maken in omgeving Amsterdam

Zoekmachine marketing nodig voor een webshop?

Nadat je een webwinkel hebt laten maken is het zaak om ervoor te zorgen dat de webwinkel goed wordt gevonden. Wij kunnen jouw vindbaarheid vergroten door zoekmachine marketing in te zetten. Op deze manier trekken we meer bezoekers naar de webwinkel die je hebt laten maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

maak kennis met bratpack