English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Over ons

Bratpack is opgericht in 2002 en onderdeel van The Bratpack Group. Bratpack is een full-service leverancier van internetdiensten en levert zowel aan bedrijven als aan goede doelen in Nederland en Vlaanderen. Daarbij wordt altijd een persoonlijke aanpak gehanteerd. Daardoor kan Bratpack haar diensten naadloos aansluiten op de wensen van de klant. 

Bratpack heeft een team van meer dan 30 professionals uit diverse vakgebieden. Al sinds de oprichting is Bratpack gevestigd in Zwanenburg, nabij Amsterdam en Haarlem.

Bratpack levert onder andere de volgende online diensten aan bedrijven en not-for-profit organisaties:

  • Webdesign
  • Online marketing
  • Webshops
  • Content Management
  • Social media advertising
  • Online fondsenwerving
  • Digitale nieuwsbrieven
  • Mobiele oplossingen
  • Hosting
  • Domeinnaamregistratie

Bratpack heeft een diversiteit aan opdrachtgevers: van grote organisaties met vestigingen over de hele wereld, bedrijven in het MKB tot diverse non-profits. Dankzij de ervaring, creativiteit en praktische aanpak kan Bratpack vrijwel iedere opdrachtgever goed van dienst zijn!

 

 Hoe het allemaal begon?
 Bekijk hier de volledige geschiedenis van Bratpack. 

Sponsoring

Bratpack is actief betrokken bij lokale organisaties en sportverenigingen. Naast de vrijwilligersfuncties die vanuit de directie van het bedrijf bekleed worden ondersteunt Bratpack deze organisaties ook bij het verbeteren van de website. Op dit moment ondersteunt Bratpack de volgende organisaties / verenigingen:

Bratpack gaat in principe niet in op sponsorverzoeken van organisaties waar geen persoonlijke betrokkenheid mee is. 

Medewerkers

Dominique de Groot

Customer Support Specialist

Monique Schut

Finance & Accounting

André van de Polder

Front-end Developer

Robin Kramer

Front-end Developer

Linh Huynh

Front-end Developer

Wesley Alkemade

Junior Front-end Developer

Sander Bokern

Back-end Developer

Daniel Tabrizian

Junior Back-end Developer

Edwin Meijer

Marketing Director

Angelique van der Star

Project Manager

Mandy Renkens

Project Manager

Nikkie van Dillen

Manager

Roswitha van Herwaarden

Account Manager

Melissa Nagtegaal

Account Manager

Sjors Hemmen

Account Manager

Monica Vink

Online Marketeer

Julien Kloosterman

Online Marketeer

Naomi Zantman

Online marketeer

Claudia Sloot

Personal Marketeer

Celine Sulsters

Content Marketeer

Jedidja Stikkelorum

Content Marketeer

Sanne Harmes

Content Marketeer

Emma Kemp

Content Marketeer

Vacatures

Hosting & support Medewerker

Op zoek naar een functie waarbij je veel contact hebt met klanten in een gezellig bedrijf nabij Amsterdam/Haarlem? Reageer dan direct!

Front-end developer

Wij zijn (weer) op zoek naar een front-end developer om ons team uit te breiden. Ben je dus goed in HTML / CSS, heb je veel kennis van Less, JQuery en heb je zin om bij een snelgroeiend internationaal bedrijf te werken, kijk dan gerust even verder!

Parttime Copywriter (Studenten)

Volg jij een HBO of WO studie in de richting communicatie / marketing en zoek je een leuke bijbaan die hierop aansluit? Dan ben je bij Bratpack aan het goede adres! We bieden je een veelzijdige bijbaan waar je iets van opsteekt en die je bovendien deels thuis kunt invullen. Ideaal dus!

Stage: Online Marketing (SEO & SEA)

Ben jij op zoek naar een online marketing stage nabij Amsterdam en Haarlem waar jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van zoekmachine marketing? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou.

Vacature: Content Marketeer (M/V - 40 uur)

Als content marketeer ben jij hét creatieve brein achter de websites van onze klanten. Ben jij iemand die het ontzettend leuk vindt om websites te beheren en te analyseren en kan jij proactief aan de slag om de resultaten te verbeteren? Dan bieden wij een MEGA veelzijdige functie voor jou.

Stage Office Manager

Ben jij op zoek naar een office management stage nabij Amsterdam en Haarlem waar jij je verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou.

Bratpack denkt ook aan de maatschappij en het milieu

Bij Bratpack steunen we een aantal maatschappelijke initiatieven. De oprichters van Bratpack zijn nauw betrokken bij diverse stichtingen in de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij opereren en dat is precies de reden waarom wij MVO een plek hebben gegeven binnen Bratpack.

Wist je bijvoorbeeld dat de directie vrijwilligerswerk doet bij jeugdvereniging Don Bosco en de lokale sportclubs ondersteunt? Ook op het kantoor van Bratpack heeft het streven naar een schoner milieu een prominente rol. Zo werken wij volgens de drie R’en: Reduce, Reuse en Recyle.

Groene energie en CO2 neutrale hosting

Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van groene stroom. Op deze manier wordt er bijgedragen aan de productie van meer duurzame energie. Naast het gebruik van groene stroom werkt Bratpack met een groen datacenter. Voor alle energie die het datacenter verbruikt, worden nieuwe bomen aangeplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Op het kantoor van Bratpack staan ook een aantal planten en bomen die zorgen dat medewerkers gezonde lucht kunnen inademen en daardoor productiever zijn. Tevens zetten wij in op energiebesparing door alle computers op kantoor ’s avonds ook echt uit te zetten in plaats van de slaapstand of vergrendeling.

FSC

Tot 2012 werden er bij Bratpack per maand 15 tot 20 pakken printpapier gebruikt. Sinds 2013 versturen wij onze facturen voor 99% per e-mail, dit was een papierbesparing van bijna 75%. Sinds die tijd hebben wij ook de stelregel om alleen te printen indien nodig. Moet er écht iets geprint worden? Dan maakt Bratpack gebruik van FSC goedgekeurd papier. Dit papier is gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst, zonder schade toe te brengen aan het bos. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere en schonere planeet. Immers, een betere wereld begint bij jezelf!

Hergebruik

Al het afval van Bratpack wordt gescheiden zodat dit hergebruikt kan worden en restafval voorkomen wordt. Door het hergebruiken van afval komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Op deze manier zorgt Bratpack er voor dat de wereld weer een stukje schoner wordt.

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.