Website pakket

Met een website pakket kun je een website laten maken die aansluit op jouw wensen, goed beveiligd en goed vindbaar is. Met andere woorden: jouw website wordt van A tot Z voor je opgezet. Bij full service internet bureau Bratpack kun je een website pakket afnemen. Zo heb je alle diensten op één plek en één contactpersoon. Hierdoor kan alles naar wens geregeld worden en op elkaar afgestemd worden.

Compleet all-in Website pakket

Een website pakket van Bratpack begint met degelijk webdesign dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf en compleet aan jouw wensen voldoet. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijg je een website die uniek is en de juiste functionaliteiten heeft. Van responsive design en goede beveiliging tot aan verschillende koppelingen: bij ons is het mogelijk! Om ervoor te zorgen dat deze website ook goed vindbaar is in de zoekmachines zorgen wij ook voor online marketing.

Een goede website laten bouwen

Bij Bratpack zorgen we voor een website die aansluit op de huisstijl met een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat jij deze zelf naar wens kunt invullen. Daarnaast kunnen wij een groot aantal koppelingen maken, onder andere voor beveiligde betaalmethodes voor webshops. Ons diensten pakket omvat een complete alles in 1 website, maar wij kunnen natuurlijk ook de website goed vindbaar maken door zoekmachine marketing in te zetten.

Website pakket bij Bratpack

Ons website pakket zorgt al sinds 2002 voor tevreden klanten. Naast een website op maat heb je ook de mogelijkheid om remarketing, A/B testen of zoekmachine adverteren in te zetten. Ook goede doelen helpen wij met bijvoorbeeld Google Ad Grants. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website inclusief SEO en SEA

Online marketing is een onderdeel van het website pakket dat Bratpack te bieden heeft. Zo kunnen we door middel van SEO en SEA ervoor zorgen dat er relevante bezoekers naar jouw website komen. Hierdoor stijgt niet alleen het aantal bezoekers, maar ook het aantal conversies! Ben je benieuwd wat een website pakket voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

maak kennis met bratpack