English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Remarketing

Zelfs goede websites worden bezocht door mensen die niet direct overgaan tot een conversie: bellen, invullen contactformulier, webshop bestelling of een donatie. Om te zorgen dat mensen die de website hebben verlaten nogmaals worden herinnerd aan een specifiek product of dienst die zij hebben bekeken op de website is er remarketing.

Hoe werkt het?

Stel, je bent op zoek naar een online marketing bureau en je bezoekt meerdere online marketing websites. Tijdens het bekijken van de digitale marketing bureaus ben je niet overgegaan tot een conversie. Na de zoektocht bezoek je een nieuwsgerelateerde website en zie je een banner van een zoekmachine marketing bureau in Amsterdam die je eerder hebt bezocht. Je interesse is gewekt en klikt op de banner om de website nogmaals te bezoeken, dit noemen wij remarketing (retargeting).

Optimale budgetaire inzet

Veel websites bieden advertentieruimtes aan, diverse netwerken kunnen middels een veiling remarketing advertenties tonen aan gebruikers. Jouw advertenties kunnen getoond worden op diverse nieuwssites, zoals: Telegraaf.nl, AD.nl, Nu.nl en andere relevante websites die vaak worden bezocht door de doelgroep. Wij kunnen tegen scherpe tarieven remarketing inzetten doordat wij in contact staan met diverse partijen die deze netwerken beheren. Daardoor betaal je nooit teveel en kunnen wij het budget zo optimaal mogelijk inzetten.

Tegen een vast bedrag per maand kunnen wij een Remarketing campagne opzetten. Het enige dat wij nodig hebben is beeldmateriaal en basisinformatie over jouw organisatie. Jij hoeft alleen maar te zorgen voor remarketingbudget en wij doen de rest.

Tegen een vast maandbedrag verzorgen wij het volgende voor jou omtrent Remarketing:

 • Advertenties ontwerpen in verschillende formaten;
 • Advertenties inladen in het remarketing netwerk;
 • Advertenties correct instellen;
 • Advertentie resultaten monitoren;
 • Advertenties continue optimaliseren.

Remarketing biedt voor MKB bedrijven veel mogelijkheden online. Het is qua kosten en opbrengsten zeer interessant om er vandaag nog mee te beginnen. Tegen relatief lage kosten kan je de juiste doelgroep bereiken en aanspreken en bouw je een voorsprong op ten opzichte van jouw concurrentie.

Enthousiast?
Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een partner voor zoekmachine marketing in omgeving Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

 • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
 • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
 • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
 • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
 • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
 • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
 • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
 • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.