English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Website laten maken Haarlem

Wil jij een website laten maken in Haarlem? Bratpack bouwt professionele, gebruiksvriendelijke websites die goed vindbaar zijn in Google. Na de bouw van de website is er bovendien ruimte voor vernieuwing en doorontwikkeling, waardoor je website altijd up-to-date blijft. Dankzij onze persoonlijke aanpak is er voldoende ruimte voor eigen inbreng, waardoor het webdesign helemaal aansluit bij jouw wensen en de bestaande huisstijl.

 MAATWERK WEBSITE NODIG?

Bratpack maakt websites die écht aansluiten op uw eisen en wensen.
Wij zijn op niet gebonden aan templates of bestaande technieken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

VRAAG EEN OFFERTE OP MAAT AAN
 


 

Website laten maken? Kies Bratpack!

Bij Bratpack hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Daarom zijn we altijd bereid om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking. Om jou optimaal te kunnen helpen met je online ambities, investeren we in persoonlijke communicatie, waarna we aan de slag gaan om een op maat gemaakte website voor je te realiseren. Dit zie je terug in het persoonlijke, unieke webdesign dat we in Haarlem voor je creëren. Een website laten maken door Bratpack betekent dat je verzekerd bent van kwaliteit. 

Snelle en functionele webshop

Wij zijn een team van 25 online specialisten die als geen ander weten dat een traag ladende website funest is voor het aantal bezoekers. Snelheid en functionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wil jij je webshop of website laten maken in Haarlem? Dan is Bratpack een verstandige keus. Voordat de webshop online gaat, testen we het gebruiksgemak en de efficiëntie ervan. Zo garanderen we een overzichtelijke layout en duidelijke vormgeving, zodat bezoekers zich goed kunnen oriënteren en snel tot aankoop overgaan.

 
 


GRATIS SEO CHECK?

Online vindbaarheid voor jou een absolute must?
Ontvang een deskundig SEO rapport met verbeterpunten.

 

Neem vrijblijvend contact op


 

Websites die omzet genereren

Hoe zorg je ervoor dat je website omzet genereert? Als je je website in Haarlem laat maken, ben je ervan verzekerd dat hij aan de technische SEO richtlijnen voldoet. Om ook aan de tekstuele en populaire pijler van zoekmachines als Bing en Google tegemoet te komen, maakt u gebruik van de zoekmachine optimalisatie van Bratpack. Met zoekmachine optimalisatie scoort jouw website hoger in Google, krijg je meer bezoekers en een betere naamsbekendheid.

Herkenbare website in Haarlem

Een professionele, functionele webshop laten maken in Haarlem is zeer betaalbaar. Bratpack biedt een totaalpakket, inclusief een aantrekkelijk webdesign, zoekmachine optimalisatie en A/B Testing. Dankzij de expertise van onze specialisten vergroot u binnen de kortste keren uw online zichtbaarheid en verhoogt u het aantal conversies. Vragen? Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

 
 


 

Aantrekkelijk webdesign in Haarlem

Bij Bratpack betekent een website laten maken niet dat je een standaard template voorgeschoteld krijgt. In plaats daarvan maken we originele webdesigns die uw persoonlijkheid en ambities weerspiegelen. Zo bieden we voor iedereen een op maat gemaakte oplossing en creëren we herkenbare websites met gebruiksvriendelijke beheersystemen.  
 

 

Meer resultaat uit je website

Om het maximale uit je website te halen en de conversieresultaten van je website flink te verbeteren, bieden wij A/B Testing aan. Hiermee krijg je een goed beeld van het functioneren van je website. Je ziet bijvoorbeeld welk website onderdeel de meeste conversies oplevert en waar nog werk nodig is. Zo kunt u bij Bratpack niet alleen een website laten maken in Haarlem, maar deze ook continu verder blijven ontwikkelen.

 

 

 

SOFTWAREKOPPELINGEN

 

Maatwerk koppelingen met website

Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe onze maatwerk websites het beste aan een softwarepakket gekoppeld kunnen worden. We werken nauw samen met leveranciers als StB, Casacom en Oaksoft. Omdat we werken met een eigen ontwikkeld CMS, zijn de mogelijkheden van een website laten maken in Haarlem eindeloos.

 

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP