English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Webwinkel laten maken

Een goed werkende webwinkel laten maken is een slimme zet. 80% van de consumenten oriënteert zich online voordat ze een aankoop doen. Zelfs wanneer je fysieke winkels hebt is het dus van belang om een goede online aanwezigheid te hebben. Daarnaast heeft het internet er ook voor gezorgd dat 50% van de consumenten hun aankoop online doen in plaats van in fysieke winkels. Door online met offline te combineren zorg je dus dat je veel meer consumenten bereikt en zorg je ervoor dat jouw verkopen omhoog gaan.

Webwinkel met goede functionaliteiten laten maken

Wanneer je een webwinkel laat maken is het van belang dat de functionaliteiten goed zijn en dat de webwinkel past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo zorg je voor herkenning bij je klanten. Door een responsive design toe te passen speel je ook goed in op het groeiende gebruik van mobiele apparaten. Bratpack heeft ruime ervaring met het opzetten van goed werkende webwinkels en kan jou dus uitstekend helpen!

Zoekmachine marketing nodig voor een webshop?

Nadat je een webwinkel hebt laten maken is het zaak om ervoor te zorgen dat de webwinkel goed wordt gevonden. Wij kunnen jouw vindbaarheid vergroten door zoekmachine marketing in te zetten. Op deze manier trekken we meer bezoekers naar de webwinkel die je hebt laten maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.