English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Website pakket

Met een website pakket kun je een website laten maken die aansluit op jouw wensen, goed beveiligd en goed vindbaar is. Met andere woorden: jouw website wordt van A tot Z voor je opgezet. Bij full service internet bureau Bratpack kun je een website pakket afnemen. Zo heb je alle diensten op één plek en één contactpersoon. Hierdoor kan alles naar wens geregeld worden en op elkaar afgestemd worden.

Compleet all-in Website pakket

Een website pakket van Bratpack begint met degelijk webdesign dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf en compleet aan jouw wensen voldoet. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijg je een website die uniek is en de juiste functionaliteiten heeft. Van responsive design en goede beveiliging tot aan verschillende koppelingen: bij ons is het mogelijk! Om ervoor te zorgen dat deze website ook goed vindbaar is in de zoekmachines zorgen wij ook voor online marketing.

Website inclusief SEO en SEA

Online marketing is een onderdeel van het website pakket dat Bratpack te bieden heeft. Zo kunnen we door middel van SEO en SEA ervoor zorgen dat er relevante bezoekers naar jouw website komen. Hierdoor stijgt niet alleen het aantal bezoekers, maar ook het aantal conversies! Ben je benieuwd wat een website pakket voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.