English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Webdesign

Online succes begint met degelijk webdesign. Er zitten twee kanten aan goed webdesign: visueel en technisch. Je wilt natuurlijk dat jouw website goed aansluit bij jouw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat de functionaliteit van de website in orde is. Bij Bratpack kunnen we jouw website optimaal ontwerpen en bouwen op deze beide gebieden.

Unieke webdesigns

Bratpack zorgt er altijd voor dat jouw website aansluit aan jouw wensen en een herkenbare huisstijl heeft. Zo wordt de website herkenbaar voor jouw bezoekers. Daarnaast bouwen we een website altijd volgens de laatste technische eisen. Door goede techniek als basis voor ons webdesign te gebruiken zorgen we er gelijk voor dat jouw website beter vindbaar is. Zo kunnen wij voor een mobiel vriendelijke website zorgen door middel van een responsive design.

Ervaring sinds 2002

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren webdesign bureau: zoek dan niet verder! Bratpack heeft al sinds 2002 ervaring op het gebied van webdesign. We hebben al veel klanten in verschillende regio’s geholpen met het ontwikkelen van een website of webshop. Wij denken graag met je mee over een passend ontwerp voor jouw website. Heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden, zoals responsive design voor een mobiele website, die wij bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op; wij adviseren u graag!

Contact

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.