English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Mobiele website

Sinds 2016 is een mobiele website belangrijker dan ooit: je komt er niet meer mee weg om geen mobiel vriendelijke website te hebben. De meeste zoekopdrachten worden op mobiele apparaten uitgevoerd in plaats van op een desktop. Het is daarom enorm belangrijk om er voor te zorgen dat jouw website goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. Een responsive webdesign komt dan uitstekend van pas!

Mobiele website door Bratpack

Het toepassen van een responsive design is moeilijk, maar Bratpack kan je hier prima bij helpen. Wij zijn een full service internetbureau met ruime online ervaring sinds 2002. Een mobiele website maken is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij zorgen er voor dat jouw website goed werkt op schermen van alle formaten. Of jouw bezoekers nu via de computer, een tablet of mobiele telefoon jouw website bezoeken zij profiteren van volledige functionaliteit en overzichtelijk design.

AMP Mobiele website

Het hebben van een mobiele website is niet alleen klantvriendelijk. Het zorgt ook voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Zoekmachines zoals Google weten namelijk dat mobiele apparaten steeds vaker gebruikt worden. Een mobiel vriendelijke website krijgt in Google dan ook voorrang op websites die niet mobiel vriendelijk zijn. Bratpack heeft al veel mobiel vriendelijke websites gemaakt voor klanten in verschillende regio’s. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.