English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Google Ad Grants

Met Google Ad Grants kunnen goede doelen gratis in Google adverteren. Je krijgt dan een maandelijks budget ter beschikking zodat je jouw non-profit onder de aandacht kunt brengen. Het is nog niet zo makkelijk om effectieve advertenties en campagnes op te zetten. Hier gaat veel tijd in zitten en het vergt de nodige kennis om de juiste teksten te schrijven.

Maximaal rendement behalen

Met de hulp van een Bratpack Adwords consultant kun je het maximale rendement uit jouw Google Ad Grants halen. Wij kunnen het account overzichtelijk structureren en de campagnes op een effectieve manier indelen. Ook weten wij precies welke teksten goed werken om kliks te genereren op jouw advertentie. Met onze steun haal jij het meeste uit jouw Google Ad Grants account!

Google Ad Grants voor goede doelen

Wanneer je nog geen Google Ad Grants account hebt kunnen wij je ondersteunen bij de aanvraag ervan. Hierna kunnen we natuurlijk aan de slag gaan met het opzetten van campagnes die aansluiten op de doelen van jouw non-profit! Bratpack is een internetbureau met ervaring op het gebied van adverteren in Google sinds 2002. We hebben al verschillende goede doelen geholpen in verschillende regio’s. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Gratis Non-profit Magazine

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.