Google Ad Grants

Met Google Ad Grants kunnen goede doelen gratis in Google adverteren. Je krijgt dan een maandelijks budget ter beschikking zodat je jouw non-profit onder de aandacht kunt brengen. Het is nog niet zo makkelijk om effectieve advertenties en campagnes op te zetten. Hier gaat veel tijd in zitten en het vergt de nodige kennis om de juiste teksten te schrijven.

Maximaal rendement behalen

Met de hulp van een Bratpack Adwords consultant kun je het maximale rendement uit jouw Google Ad Grants halen. Wij kunnen het account overzichtelijk structureren en de campagnes op een effectieve manier indelen. Ook weten wij precies welke teksten goed werken om kliks te genereren op jouw advertentie. Met onze steun haal jij het meeste uit jouw Google Ad Grants account!

Alles uit je Google Ad Grants halen

Misschien ben je al bekend met Google Ad Grants, maar heb je nog niet het maximale rendement uit jouw AdWords account voor goede doelen gehaald? Bratpack heeft al sinds 2002 ervaring met online fondsenwerving. Een Bratpack Adwords consultant kan ook voor jouw organisatie een Google Ad Grants account beheren en optimaliseren. Ook als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van een account kan Bratpack je van dienst zijn.


AdWords voor goede doelen opzetten

Bratpack heeft al een aantal goede doelen succesvol geholpen met het opzetten en beheren van een Google Ad Grants account. Voor goede doelen zetten wij onze Google Ad Grants expertise in. Naast Google voor Non-profits gebruiken we ook andere online marketing methoden om voor meer bezoekers en conversies op de website te zorgen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Google Ad Grants voor goede doelen

Wanneer je nog geen Google Ad Grants account hebt kunnen wij je ondersteunen bij de aanvraag ervan. Hierna kunnen we natuurlijk aan de slag gaan met het opzetten van campagnes die aansluiten op de doelen van jouw non-profit! Bratpack is een internetbureau met ervaring op het gebied van adverteren in Google sinds 2002. We hebben al verschillende goede doelen geholpen in verschillende regio’s. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

maak kennis met bratpack