English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Online fondsenwerving

Online fondsenwerving biedt veel mogelijkheden voor non-profit organisaties. Het maakt het bereik van jouw goede doel een stuk groter en kan de aantal donaties voor een actie laten toenemen. Het is helaas erg moeilijk om het maximale rendement uit online fondsenwerving te halen. Het vergt veel tijd en expertise om een goed doordachte strategie op te zetten die ook echt werkt.

Gelukkig kan Bratpack je helpen om het meeste uit online fondsenwerving te halen. Zo kunnen wij voor een online donatiemodule zorgen, maar kunnen we ook jouw Google Ad Grants account voor je beheren en optimaliseren. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw campagnes de maximale impact hebben en een zo hoog mogelijk rendement! Wij denken graag met je mee om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bratpack helpt al meer dan 50 goede doelen in verschillende regio’s met hun online fondsenwerving. We hebben hier al veel mooie resultaten mee gehaald. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons professionele team kunnen wij jou ook helpen om het maximale uit je online fondsenwerving te halen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw goede doel kunnen betekenen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Non-profit Magazine

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.