English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Online donatie

Wil je meer halen uit de online donatie mogelijkheden die er zijn? Bied je jouw bezoekers al de mogelijkheid aan om via jouw website een donatie te doen? Met het grote bereik van het internet is het zonde om hier geen gebruik van te maken. Door een online donatie module op jouw website te zetten kun je meer donaties binnenhalen.

Donatiemodule i.c.m. Google Ad Grants

Bratpack kan een online donatie module op je website zetten. Voor een maximaal effect is het natuurlijk van belang dat potentiële donateurs ook weten dat online doneren een mogelijkheid is. Daarom zetten we vaak een combinatie van strategieën in. Om een groter bereik te krijgen maken we gebruik van Google Ad Grants. Hierdoor komen er snel meer relevante bezoekers naar jouw website en haal jij meer geld op voor je goede doel.

Jarenlange fondsenwerving ervaring

Dankzij de jarenlange ervaring van Bratpack op het gebied van online fondsenwerving kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Onze professionele medewerkers zijn Google gecertificeerd en kunnen u daarom goed adviseren op het gebied van Google Ad Grants en online fondsenwerving. Wij helpen al ruim 50 goede doelen in verschillende regio’s. Ben jij de volgende? Neem contact met ons op en vraag ons naar de online donatie mogelijkheden!

Gratis Non-profit Magazine

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.