English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Hoog in Google

Wil je hoog in Google komen met jouw website, en dus meer bezoekers aantrekken? Dan ben je bij Bratpack aan het juist adres! Wij zijn deskundig op het gebied van zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij weten bijvoorbeeld dat Google naar meer dan 200 punten kijkt op jouw website om de positie van je website in de Google zoekresultaten te bepalen. Deze 200 punten zijn globaal in te delen in 3 factoren, die wij dagelijks verbeteren voor onze klanten:

 • Tekst
 • Techniek
 • Populariteit

Wil je ook dat jouw website wordt geoptimaliseerd op deze 3 factoren? Je kunt eventueel eerst onze snelle, gratis scan uitvoeren om je totaalscore van deze 3 componenten te berekenen. Zo weet je snel op welke punten je jouw website kunt verbeteren om hoger in Google te komen. Indien het resultaat van de scan niet denderend hoog is, helpen wij je natuurlijk graag verder!

Hoog in Google door onze zoekmachine optimalisatie

Met de zoekmachine optimalisatie van Bratpack, zorgen we er samen met jou voor dat deze 3 factoren verbeterd worden, zodat jouw website hoog in Google komt. In specifieke zin, schrijven wij goede –zoekmachine geoptimaliseerde- teksten, voeren wij allerlei relevante technische aanpassingen uit en zorgen we ervoor dat jouw website makkelijker en sneller vindbaar is voor je potentiële klanten. Je ontvangt bovendien maandelijks een uitgebreide vindbaarheidsrapportage waarin je de posities van jouw website in de natuurlijke zoekresultaten van Google gemakkelijk kunt inzien. Ons team bestaat uit door Google gecertificeerde medewerkers, met meer dan 14 jaar ervaring. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of persoonlijk advies!

Gegarandeerd hoger in Google met adwords!

Bratpack werkt al geruime tijd met deze methode, die in praktijk vrijwel altijd succesvol is: meer relevante bezoekers, meer bestellingen en meer reacties op jouw website! Wij zorgen ervoor dat je website hoog in Google komt. Bij ons heb je daarnaast zelf toegang tot jouw AdWords-account, zodat je altijd zelf kunt blijven meekijken. Dankzij onze ervaring, creativiteit en praktische aanpak kan Bratpack vrijwel iedere opdrachtgever goed van dienst zijn. Neem snel contact met ons op met een Bratpack Adwords consultant en vraag naar de mogelijkheden, of lees gerust een aantal succesverhalen van klanten waarbij we met zoekmachine optimalisatie de posities in Google hebben verbeterd en het aantal bezoekers flink is toegenomen. 

Contact

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

 • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
 • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
 • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
 • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
 • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
 • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
 • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
 • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.