English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Adverteren in Google

Adverteren in Google is een uitstekende manier om relevant verkeer naar jouw website te trekken. Het adverteren in een zoekmachine is ook wel bekend als SEA. Waar zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) helpt om uw website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten, zorgt SEA ervoor dat u goed vindbaar bent bij de betaalde resultaten. Dit zorgt voor snelle en meetbare resultaten.

Adverteren in Google voor meer leads

De voordelen van adverteren in Google zijn onder andere dat jouw website een prominentere plek inneemt in de resultaten met een advertentie. Je hebt ongetwijfeld de advertenties bovenaan de resultaten wel eens gezien. Daarnaast kun je door middel van extensies ook meer ruimte in de resultaten verkrijgen. Hiervoor is het wel van belang dat jouw advertenties van goede kwaliteit zijn.

Zoekmachine adverteren via Bratpack

Het instellen en opzetten van effectieve campagnes kan erg lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Daarom kan een Adwors Consultant van Bratpack jou ondersteuning bieden bij het adverteren in Google! Wij kunnen u helpen om de juiste zoekwoorden te gebruiken en effectieve advertentieteksten op te stellen. Bratpack is werkzaam in veel verschillende regio’s binnen Nederland en kan je uitstekend van dienst zijn bij het adverteren in Google. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.