Online donatie

Wil je meer halen uit de online donatie mogelijkheden die er zijn? Bied je jouw bezoekers al de mogelijkheid aan om via jouw website een donatie te doen? Met het grote bereik van het internet is het zonde om hier geen gebruik van te maken. Door een online donatie module op jouw website te zetten kun je meer donaties binnenhalen.

Donatiemodule i.c.m. Google Ad Grants

Bratpack kan een online donatie module op je website zetten. Voor een maximaal effect is het natuurlijk van belang dat potentiële donateurs ook weten dat online doneren een mogelijkheid is. Daarom zetten we vaak een combinatie van strategieën in. Om een groter bereik te krijgen maken we gebruik van Google Ad Grants. Hierdoor komen er snel meer relevante bezoekers naar jouw website en haal jij meer geld op voor je goede doel.

Donateurs verhogen

Bratpack heeft al meer dan 50 goede doelen geholpen om het maximale rendement uit hun online donatie mogelijkheden te halen. Online fondsenwerven wordt het meest gebruiksvriendelijk door een online donatie module in te zetten, maar alleen een online donatie module op de website is niet genoeg om het maximale rendement te behalen. Daarom zetten wij ook andere middelen in, zoals Google Ad Grants.

Meer online donaties ontvangen

De goede doelen die bij Bratpack hun website hebben laten optimaliseren zien dat met een geoptimaliseerde Google Ad Grants account en online donatie module hun online donaties hoger worden. Vele goede doelen zijn al geholpen door ons. Ook jij kan profiteren van de expertise van Bratpack! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gratis Non-profit Magazine

Online Donaties binnenhalen voor uw goede doel.

Jarenlange fondsenwerving ervaring

Dankzij de jarenlange ervaring van Bratpack op het gebied van online fondsenwerving kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Onze professionele medewerkers zijn Google gecertificeerd en kunnen u daarom goed adviseren op het gebied van Google Ad Grants en online fondsenwerving. Wij helpen al ruim 50 goede doelen in verschillende regio’s. Ben jij de volgende? Neem contact met ons op en vraag ons naar de online donatie mogelijkheden!

maak kennis met bratpack