Mobiele website

Sinds 2016 is een mobiele website belangrijker dan ooit: je komt er niet meer mee weg om geen mobiel vriendelijke website te hebben. De meeste zoekopdrachten worden op mobiele apparaten uitgevoerd in plaats van op een desktop. Het is daarom enorm belangrijk om er voor te zorgen dat jouw website goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. Een responsive webdesign komt dan uitstekend van pas!

Mobiele website door Bratpack

Het toepassen van een responsive design is moeilijk, maar Bratpack kan je hier prima bij helpen. Wij zijn een full service internetbureau met ruime online ervaring sinds 2002. Een mobiele website maken is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij zorgen er voor dat jouw website goed werkt op schermen van alle formaten. Of jouw bezoekers nu via de computer, een tablet of mobiele telefoon jouw website bezoeken zij profiteren van volledige functionaliteit en overzichtelijk design.

Responsive of adaptive design

Er zijn twee manieren om een mobiele website te maken. Met een adaptive webdesign heb je een vast design per apparaat (dus tablet, mobiel en pc), maar de inhoud schaalt niet mee naar het formaat van het scherm. Hoe mobiel vriendelijk de website eruit ziet scheelt nogal of je bezoeker een smartphone met groot of klein scherm heeft. Een responsive website schaalt naar het formaat van het browserscherm.


Laat een mobiele website maken

Er komt veel kijken bij het maken van een mobiele website. Daarom kun je dit het beste aan specialisten overlaten. Bratpack is een specialist, die sinds 2002 ervaring heeft op het gebied van mobiel vriendelijke websites. Met een responsive webdesign wordt de gebruikerservaring beter op jouw website en laad de website veel sneller. Daarnaast vergroot het hebben van een mobiele website jouw vindbaarheid! Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

AMP Mobiele website

Het hebben van een mobiele website is niet alleen klantvriendelijk. Het zorgt ook voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Zoekmachines zoals Google weten namelijk dat mobiele apparaten steeds vaker gebruikt worden. Een mobiel vriendelijke website krijgt in Google dan ook voorrang op websites die niet mobiel vriendelijk zijn. Bratpack heeft al veel mobiel vriendelijke websites gemaakt voor klanten in verschillende regio’s. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

maak kennis met bratpack