E-mail Marketing Amsterdam

Een van de onderdelen van onze online marketing strategie is e-mail marketing, een strategie die al lang gebruikt worden door bedrijven van alle branches. E-mail marketing is het verzenden van verschillende soorten content naar e-mail adressen van bestaande en potentiële klanten. Deze e-mails kunnen leiden naar tot meer bezoekers op je website, meer aankopen en een hogere betrokkenheid van klanten met jouw merk, bedrijf of organisatie. Het is een van de meest effectieve onderdelen van online marketing om een band te onderhouden met je klanten en om toekomstige klanten te bereiken.

Een effectieve e-mail marketing strategie

E-mail marketing campagnes moeten strak en duidelijk geschreven zijn om aandacht te trekken in de e-mail inbox van ontvangers. Hoe optimaliseer je e-mails naar klanten en toekomstige klanten op een manier dat het zorgt voor een hoge interactie?

  • Als eerste is het belangrijk dat de e-mails gepersonaliseerd zijn. Een persoonlijke aanhef trekt de aandacht van de lezer en zorgt voor een hogere betrokkenheid;
  • Niks saaiers dan hele lappen tekts, dus bevatten effectieve marketing e-mails passende afbeeldingen;
  • Om ervoor te zorgen dat lezers van de e-mail ook daadwerkelijk naar jouw website of webshop gaan is het belangrijk dat lezers op meerdere plekken in de e-mail worden doorverwezen naar de site;
  • Als laatste is het belangrijk dat de lezer geïnteresseerd raakt en wordt opgeroepen om naar de website te gaan.

Online marketing nabij Amsterdam: een bewezen aanpak die werkt!

Voor onze marketing strategie beginnen wij bij jouw online ambities om zo jouw doelstellingen voor je website of webshop te halen. Bij Bratpack zijn wij naast goede resultaten voor onze klanten ook altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en webdesign. Hierdoor blijven wij vooraan staan bij de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Met trots staan wij dan ook al jaren in Emerce 100’s top tien van Nederlandse online marketing bedrijven en hebben we de Effie Award, een prijs voor effectieve online marketing, mogen ontvangen. Onze developers, content marketeers, Google gecertificeerde online marketeers en diverse andere online marketing specialisten zorgen ervoor dat jij online aanwezig bent op de juiste momenten.

Wil jij ook jouw online ambities waarmaken? Neem dan contact met ons op en kunnen we samen een effectieve online marketing campagne voor jouw website of webshop opzetten.

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht