Adverteren in Google

Adverteren in Google is een uitstekende manier om relevant verkeer naar jouw website te trekken. Het adverteren in een zoekmachine is ook wel bekend als SEA. Waar zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) helpt om uw website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten, zorgt SEA ervoor dat u goed vindbaar bent bij de betaalde resultaten. Dit zorgt voor snelle en meetbare resultaten.

Adverteren in Google voor meer leads

De voordelen van adverteren in Google zijn onder andere dat jouw website een prominentere plek inneemt in de resultaten met een advertentie. Je hebt ongetwijfeld de advertenties bovenaan de resultaten wel eens gezien. Daarnaast kun je door middel van extensies ook meer ruimte in de resultaten verkrijgen. Hiervoor is het wel van belang dat jouw advertenties van goede kwaliteit zijn.

Specialist in zoekmachine adverteren

Het inzetten van SEA kan gecompliceerd zijn. Daarom kan het lonen om een adwords consultant de advertenties te laten beheren. Bratpack heeft sinds 2002 ervaring met adverteren in Google en adviseert bedrijven zodat ze het maximale resultaat uit advertenties kunnen halen met een zo minimaal mogelijk budget.

Klein budget, groot resultaat

Bij Bratpack meten we het effect van de advertenties en houden we bij welke advertenties het meeste opleveren. Op deze manier optimaliseren wij jouw Google Ads of Bing Ads account, zodat adverteren in Bing en Google jou zo veel mogelijk oplevert, ook met kleinere budgetten. Bovendien geef jij altijd zelf aan wat je wilt uitgeven aan de advertenties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor adverteren in Google in? Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoekmachine adverteren via Bratpack

Het instellen en opzetten van effectieve campagnes kan erg lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Daarom kan een Adwors Consultant van Bratpack jou ondersteuning bieden bij het adverteren in Google! Wij kunnen u helpen om de juiste zoekwoorden te gebruiken en effectieve advertentieteksten op te stellen. Bratpack is werkzaam in veel verschillende regio’s binnen Nederland en kan je uitstekend van dienst zijn bij het adverteren in Google. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

maak kennis met bratpack