Online fondsenwerving

Online fondsenwerving biedt veel mogelijkheden voor non-profit organisaties. Het maakt het bereik van jouw goede doel een stuk groter en kan de aantal donaties voor een actie laten toenemen. Het is helaas erg moeilijk om het maximale rendement uit online fondsenwerving te halen. Het vergt veel tijd en expertise om een goed doordachte strategie op te zetten die ook echt werkt.

Jouw online fondsenwerving optimaliseren

Bij Bratpack kunnen wij jou helpen om je online fondsenwerving te optimaliseren. Wij denken met je mee en geven advies. Met onze hulp hebben al diverse goede doelen hun website kunnen optimaliseren en zijn de resultaten van hun online fondsenwerving verbeterd. Met ervaring sinds 2002 kunnen we niet anders dan erin slagen om jou te helpen.

Hulp van A tot Z met online fondsenwerving

Goede doelen kunnen enorm profiteren van onze expertise op het gebied van online fondsenwerving. Wij helpen je graag met het optimaliseren van je website en Google Ad Grants account, zodat jouw website meer relevante bezoekers binnenhaalt, wat weer voor meer conversies kan zorgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Doeltreffende online fondsenwerving voor goede doelen.

Gelukkig kan Bratpack je helpen om het meeste uit online fondsenwerving te halen. Zo kunnen wij voor een online donatiemodule zorgen, maar kunnen we ook jouw Google Ad Grants account voor je beheren en optimaliseren. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw campagnes de maximale impact hebben en een zo hoog mogelijk rendement! Wij denken graag met je mee om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bratpack helpt al meer dan 50 goede doelen in verschillende regio’s met hun online fondsenwerving. We hebben hier al veel mooie resultaten mee gehaald. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons professionele team kunnen wij jou ook helpen om het maximale uit je online fondsenwerving te halen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw goede doel kunnen betekenen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

maak kennis met bratpack