Hoog in Google

Wil je hoog in Google komen met jouw website, en dus meer bezoekers aantrekken? Dan ben je bij Bratpack aan het juist adres! Wij zijn deskundig op het gebied van zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij weten bijvoorbeeld dat Google naar meer dan 200 punten kijkt op jouw website om de positie van je website in de Google zoekresultaten te bepalen. Deze 200 punten zijn globaal in te delen in 3 factoren, die wij dagelijks verbeteren voor onze klanten:

  • Tekst
  • Techniek
  • Populariteit

Wil je ook dat jouw website wordt geoptimaliseerd op deze 3 factoren? Je kunt eventueel eerst onze snelle, gratis scan uitvoeren om je totaalscore van deze 3 componenten te berekenen. Zo weet je snel op welke punten je jouw website kunt verbeteren om hoger in Google te komen. Indien het resultaat van de scan niet denderend hoog is, helpen wij je natuurlijk graag verder!

Hoog in Google door onze zoekmachine optimalisatie

Met de zoekmachine optimalisatie van Bratpack, zorgen we er samen met jou voor dat deze 3 factoren verbeterd worden, zodat jouw website hoog in Google komt. In specifieke zin, schrijven wij goede –zoekmachine geoptimaliseerde- teksten, voeren wij allerlei relevante technische aanpassingen uit en zorgen we ervoor dat jouw website makkelijker en sneller vindbaar is voor je potentiële klanten. Je ontvangt bovendien maandelijks een uitgebreide vindbaarheidsrapportage waarin je de posities van jouw website in de natuurlijke zoekresultaten van Google gemakkelijk kunt inzien. Ons team bestaat uit door Google gecertificeerde medewerkers, met meer dan 14 jaar ervaring. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of persoonlijk advies!

Hoogste in Google

Bij Bratpack hebben we sinds 2002 ervaring met diensten die onze klanten helpen om hoog in Google te komen. Wil jij ook de hoogste in Google worden? Dit kan door content te bieden waar potentiële klanten naar op zoek zijn. Google let bij de beoordeling van websites onder andere op de tekstuele content, maar ook de andere factoren waar Google op let kunnen wij voor jou optimaliseren. Zo verschuift jouw positie in de zoekmachines omhoog, zonder betaalde advertenties te gebruiken. Dit hebben wij al succesvol gedaan voor klanten door heel Nederland.


Hoog in Google door onze expertise

Hoog in Google of hoog in Bing komen kunnen wij voor je doen door middel van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing. Wij kunnen de elementen waar Google een website op beoordeelt combineren en optimaliseren zodat hoger in Google terecht komen geen probleem meer is. Ben je benieuwd wat jouw website nodig heeft om hoger te scoren in Google? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden.

Gegarandeerd hoger in Google met adwords!

Bratpack werkt al geruime tijd met deze methode, die in praktijk vrijwel altijd succesvol is: meer relevante bezoekers, meer bestellingen en meer reacties op jouw website! Wij zorgen ervoor dat je website hoog in Google komt. Bij ons heb je daarnaast zelf toegang tot jouw AdWords-account, zodat je altijd zelf kunt blijven meekijken. Dankzij onze ervaring, creativiteit en praktische aanpak kan Bratpack vrijwel iedere opdrachtgever goed van dienst zijn. Neem snel contact met ons op met een Bratpack Adwords consultant en vraag naar de mogelijkheden, of lees gerust een aantal succesverhalen van klanten waarbij we met zoekmachine optimalisatie de posities in Google hebben verbeterd en het aantal bezoekers flink is toegenomen. 

maak kennis met bratpack