English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Werken bij Bratpack

Bratpack is een jong en innovatief online marketing bureau. Wij hebben een open, directe en professionele bedrijfscultuur en werken uitsluitend met mensen met een passie voor online marketing die houden van een informele werksfeer. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Voor hen verbeteren wij dagelijks hun websites om de respons en conversie te verhogen. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: webshops, goede doelen, bedrijven, non-profits en basisscholen.

Een kijkje op de werkvloer bij Bratpack

Vacatures bij Bratpack

Stages bij Bratpack

Draag jij een geschikte kandidaat aan, dan ontvang je van ons een cadeaubon naar keuze á € 150 als diegene bij ons komt stagelopen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Open bedrijfscultuur;
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Ambitieuze werkomgeving;
 • Goed HR beleid;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Een laptop;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Toffe vrijdagmiddagborrels en -bbq's;
 • Een goede financiële vergoeding;
 • Een team dat je er graag bij wilt hebben.

Vacatures

Content marketeer gezocht!

Als content marketeer ben jij hét creatieve brein achter de websites van onze klanten. Ben jij iemand die het ontzettend leuk vindt om websites te beheren en te analyseren en kan jij proactief aan de slag om de resultaten te verbeteren? Dan bieden wij een MEGA veelzijdige functie voor jou. Creativiteit, snelle vingers en oog voor nieuwe trends zijn een pré!

Stage back-end developer

Tijdens je stage wil je leren, ervaring opdoen en veel verschillende kanten van het werk als back-end developer zien. Bij Bratpack krijg je deze kans: wij hebben een breed scala aan werkzaamheden, van het koppelen van diverse API’s tot het meewerken aan een online marketing systeem waarop honderden klanten zijn aangesloten verdeeld over meerdere servers.

Front-end developer

Wij zijn (weer) op zoek naar een front-end developer om ons team uit te breiden. Ben je dus goed in HTML / CSS, heb je veel kennis van Less, JQuery en heb je zin om bij een snelgroeiend internationaal bedrijf te werken, kijk dan gerust even verder!

Stage - Online Copywriter

Wij hebben een stageplek beschikbaar voor een Online Copywriter. Lees hier wat er gebeurt als je stage komt lopen bij Bratpack!

Parttime Copywriter (Studenten)

Volg jij een HBO of WO studie in de richting communicatie / marketing en zoek je een leuke bijbaan die hierop aansluit? Dan ben je bij Bratpack aan het goede adres! We bieden je een veelzijdige bijbaan waar je iets van opsteekt en die je bovendien deels thuis kunt invullen. Ideaal dus!

Stage: Content Marketeer

Als Stagiair Content Marketing is er een cruciale rol voor jou weggelegd: Zorg voor meer traffic naar onze blogs en sites. Zin in deze uitdaging? Solliciteer dan direct.

Stage: Online Marketing (SEO & SEA)

Ben jij op zoek naar een online marketing stage nabij Amsterdam en Haarlem waar jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van zoekmachine marketing? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou.