SEA Specialist Amsterdam

Op zoek naar een SEA specialist in Amsterdam of omgeving? Bratpack bepaalt samen met jou de strategie en creëert een webshop die wel moét slagen. Met pakketten op maat helpt Bratpack je groeien naar het punt waar je naartoe wilt. Zowel beginnende als al langer bestaande ondernemers helpen wij graag aan een sterke website en dito resultaten uit advertenties en zoekmachine resultaten. Ook voor fondsenwerving kun je bij Bratpack terecht, wij weten alles over het gebruik van Ad Grants en gaan met een ervaren succesformule voor je aan de slag. Ook op zoek naar een Zoekmachine marketing bureau in Amsterdam?

SEA specialist in Amsterdam - Bratpack

Bratpack is dé SEA Specialist in Amsterdam en Omgeving

Bratpack, het Adwords bureau van Amsterdam, weet door jarenlange ervaring de regels die op het internet gelden. Zoekmachine adverteren is een strategie die je als bedrijf in eerste instantie geld kost, maar die zich efficiënt kan laten uitbetalen in de vorm van conversies, zoals bezoekers of aankopen. Wil je een product verkopen, dan wil je uiteraard alleen mensen naar je website trekken waarbij je de meeste kans hebt op een verkoop. Daarom formuleren we samen een afgebakende doelgroep, zetten we belangrijke zoekwoorden op papier en beginnen we met de opzet van een SEA campagne. Door de stappen gericht te doorlopen, weet je zeker dat bezoekers van je website op zoek zijn naar jouw product. Door meerdere van deze SEA campagnes te activeren kan je vervolgens bezig met SEA optimalisatie; de constante optimalisatie van je SEA campagnes.  

 


Klanten van Bratpack

maak kennis met bratpack


Ervaren Conversie en SEA Specialisten

Door middel van jarenlange ervaring, een gecertificeerd marketingteam en een eigen team developers gaan we voor jou aan de slag. Alleen het beste telt voor jou en daarom gaan we alle stappen van A tot Z met jou doorlopen. Bij Bratpack staat de persoonlijke samenwerking voorop en maken we alle tijd vrij voor jou. Bij webshops komen naast bezoekers natuurlijk meer zaken kijken, denk maar eens aan kasstromen en voorraden. Daarom is het mogelijk om door Bratpack alle systemen in één te laten maken. De kassa-, voorraad- en boekhoudsystemen kunnen allemaal geautomatiseerd worden, zodat je nooit een tekort hebt in je voorraad en altijd weet hoe je financiële balans er voor staat. Lees over deze koppelingen. Wil je ook online succesvol worden? Vraag dan informatie aan bij Bratpack!    

Volledige SEA optimalisatie

Bratpack gaat met jou om tafel om alle wensen en alle targets helder op papier te krijgen. We komen langs voor een gesprek, nemen alle mogelijkheden door, formuleren mogelijke huisstijlen en gaan aan de slag voor je webshop. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook! Daarom gaan we door middel van A/B Testing bij langs welke vormgeving en welke huisstijl het beste werkt bij de (potentiële) klant. Zo weet je zeker dat jouw webshop op verantwoorde wijze online gaat en krijg je dé mensen op je website die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je product. Het resultaat: Meer bezoekers, verbeterde conversie en duidelijke groei. Bratpack is echter meer, ons primaire doel als SEA Specialist in Amterdam is optimalisatie op alle diverse vlakken.

 


Gratis SEO Check!

Ben jij benieuwd hoe de SEO van jouw website er voor staat?
Voer nu een Gratis SEO Check uit en ontvang tips van onze specialisten. 

maak kennis met bratpack


 

SEA Optimalisatie met resultaat

Het leuke van zoekmachine adverteren is dat je vaak pas conversies krijgt nadat het bezoek al is geweest. Dit kan door middel van remarketing. Bratpack activeert dit effectieve systeem in je Adwords account, zodat mensen na een bezoek aan je website nog eens terug kunnen komen op je website of in je webshop. Stel iemand is op zoek naar een spijkerbroek, jij verkoopt deze op je website, maar toch verlaat de (potentiële) klant in eerste instantie weer de webshop. Bezoekt deze klant even later een andere website, dan komt jouw banner (display advertising) in beeld te staan en kan de bezoeker alsnog beslissen om via deze advertentie de conversie te volbrengen in jouw webshop. Bratpack kan je als Google Adwords specialist optimaal adviseren over de online mogelijkheden.

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht