Even voorstellen

20 december 2017

Elke maand stellen wij een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan Jeffry Breure, mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de technische ontwikkelingen bij Bratpack. Hij woont in het hart van Zwanenburg. Waar Jeffry over 10 jaar staat is lastig te zeggen in een branche waar de ontwikkelingen razendsnel gaan, maar als hij het nu zou moeten zeggen:

“Over 10 jaar heb ik een soortgelijke rol, maar dan binnen een heel ander Bratpack dan nu. Ik verwacht flinke groei én andere diensten.”

Een specifiek vakantieland heeft Jeffry niet, wel was de reis naar China het meest speciaal. De delen waar ze niet gewend waren aan blonde westerlingen waren het leukste om te bezoeken. Jeffry’s grootste hobby is sporten, hij bokst al 10 jaar.

Het leukste wat Jeffry bij Bratpack heeft meegemaakt? In zijn begindagen als 15-jarige scholier was hij naast de 3 eigenaren de enige medewerker. Het was bloedheet en er was nog geen airco op kantoor. De oplossing? Met zijn vieren in de auto stappen, een duik nemen in een meertje in de buurt en een kwartier later weer verder werken!

“Het leukste aan mijn werk vind ik klanten blij maken met een goede oplossing voor hun probleem, of een tool om hun doelstelling te verwezenlijken.”

Zijn ultieme teamuitje zou beginnen met een sportieve activiteit, strijdend als teams tegen elkaar, om daarna moe maar voldaan een drankje te doen. 

Jeffry Breure