Even voorstellen

21 augustus 2017

Elke maand stellen wij een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan Michel de Groot. Michel is werkzaam als front-end developer bij Bratpack. Waar hij in 2009 verantwoordelijk was voor onderhoud en ontwikkeling van kleine websites, houdt hij zich nu bezig met de grotere systemen, websites en webshops. Op dit moment woont Michel bij zijn moeder in Ijmuiden en verhuist einde dit jaar naar een eigen huis. Het grappigste dat hij heeft meegemaakt bij Bratpack vond hij moeilijk kiezen, daarom twee gebeurtenissen:

“Die keer dat de brandweer beneden stond tijdens de kerstborrel, omdat de hittemelder toch een rookmelder bleek te zijn.”

“De dag dat Monique onze ex-collega Walter en zijn grappen terugpakte door azijn in zijn cola te doen, we lagen in een deuk toen hij zijn eerste slok nam!”

Zijn favoriete vakantie is een strandvakantie zoals op Tenerife, een bezoekje aan Londen óf de eerste rondreis buiten Europa, die hij begin dit jaar maakte.

Michel zijn hobby’s zijn voetbal en gamen. Social media zijn niet zo zijn ding, maar als hij moet kiezen gaat de voorkeur uit naar Facebook, zo kan hij op de hoogte blijven van familie in Amerika. Het leukste aan zijn werk vindt hij dat hij zijn creativiteit er in kwijt kan. Hij is perfectionistisch in zijn werk en haalt daarom veel voldoening uit het namaken van een aangeleverde vormgeving en het aanbrengen van kleine effectjes en slimme oplossingen. 

De foto die Michel heeft bijgevoegd is van zijn vakantie naar Nieuw-Zeeland.

Nieuw zeeland Michel