Even voorstellen

29 maart 2017

Iedere maand stellen wij een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan Victoria van Leeuwen. Zij is werkzaam bij Bratpack als online marketeer. Victoria woont in Zandvoort met haar vriend.

“Over 10 jaar zie ik mezelf als online marketingmanager een team van jonge professionals aansturen en mijn kennis overdragen.”

Een favoriet vakantieland kan Victoria niet kiezen, daarom een lijstje: de Filipijnen, Spanje (Barcelona waar zij 4 maanden heeft gewoond) en Italië. ‘Als de zon maar schijnt!’

Haar hobby’s zijn reizen, sporten, festivals bezoeken en koken. Voor het leukste dat ze bij Bratpack heeft meegemaakt, haakt ze in op Barry z’n antwoord:

“Er belandde ook een collega slapend op de wc… Verder lachen we hier wat af op kantoor. De borrels en uitjes zijn ook altijd erg gezellig.”

Het ultieme teamuitje zou iets actiefs, sportiefs en competitiefs zijn, zoals wipe out, lasergamen of karten en daarna een etentje met een borrel.

Haar favoriete social mediakanaal is Instagram. ‘Beelden zeggen meer dan woorden’ zegt ze. Zelf houdt Victoria ook van foto’s maken van leuke dingen zoals reizen, om deze daarna te bewaren in een fotoalbum; Instagram in dit geval.

Het leukste aan haar werk vindt ze het gevoel dat ze krijgt als ze goede resultaten boekt met SEO of SEA en daar complimenten over krijgt van de klant of collega’s.