App marketing

Wil je app marketing inzetten om jouw app te promoten? Met een goed doordachte strategie is het mogelijk om jouw app tot een succes te maken. Het is namelijk geen gemakkelijke taak om jouw doelgroep te overtuigen om jouw app te downloaden en te gebruiken. Dit komt door de grote hoeveelheid apps die er al zijn. Het is daarom van belang om goed op te vallen in deze massa. Maar hoe doe je dat dan? Een goede strategie bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Een goede plek om te beginnen is bij de app store optimalisatie.


Ook uw app in de markt zetten? 

App marketing door Bratpack

maak kennis met bratpack

 

Wat is app store optimalisatie?

Een belangrijk deel van app marketing is de app store optimalisatie. Dit is te vergelijken met SEO voor een website. Je zorgt ervoor dat de informatie, zoektermen en afbeeldingen bij jouw app in de app store geoptimaliseerd zijn. Hierdoor zorg je dat je app beter gevonden kan worden in app stores zoals de Apple Store en Google Play. Door het optimaliseren van de app informatie kun je het aantal app downloads al verhogen. Echter is alleen deze optimalisatie niet genoeg om ervoor te zorgen dat jouw app een doorslaand succes wordt. Daarvoor is een meer complete strategie nodig.

Complete app marketing inzetten

Door ook mobile marketing in te zetten kun je jouw app marketing strategie compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van advertenties voor gebruikers van mobiele apparaten. Zo kun je advertenties maken die jouw app promoten. Maar ook op jouw website kun je een pagina toewijden aan je app. Met de hulp van Bratpack wordt het opzetten van een effectieve app marketing strategie een stuk gemakkelijker. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het bedenken en uitvoeren van marketing campagnes en advertenties. Hierdoor kunnen wij je uitstekend ondersteunen bij het promoten van jouw app. Benieuwd hoe wij jouw app tot een succes kunnen maken? Neem snel vrijblijvend contact met ons op!

Complete app marketing door Bratpack

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieƫn en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht