English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Online adverteren

Wil je online adverteren om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven? Of wil je graag meer bezoekers en conversies op je website? Door te adverteren met AdWords is het mogelijk om snel resultaten te boeken! Met één of meerdere campagnes in Google AdWords is het mogelijk om hoger en prominenter in de zoekresultaten te komen. Zo kun je meer mensen naar je website trekken of ervoor zorgen dat jouw bedrijf bekender wordt binnen jouw doelgroep. Er is veel mogelijk op het gebied van zoekmachine marketing en adverteren.

Effectief online adverteren

Wanneer je wilt adverteren in een zoekmachine is het belangrijk om effectieve campagnes op te zetten. Niet alle advertenties zorgen er namelijk voor dat je jouw online doelstellingen behaalt. De kwaliteit van je advertenties is erg belangrijk wanneer je wilt adverteren in Google of Bing. Effectief online adverteren is daarom niet zo gemakkelijk. Daarom is Bratpack gespecialiseerd in het adverteren in zoekmachines. Doordat onze professionele medewerkers weten hoe ze effectieve campagnes en advertenties moeten opstellen, kunnen zij jou ondersteunen. Zo haal jij binnen no time meer resultaat uit jouw campagnes. 

Online adverteren bij Bratpack voor betere bedrijfsresultaten

Adverteren in de Zoekmachine

De medewerkers van Bratpack zijn Google gecertificeerd. Dit betekent dat zij alle ins en outs kennen van het online adverteren in Google AdWords. Of je nu wilt adverteren in de zoekresultaten van Google of dat je wilt adverteren in het display netwerk. Een Bratpack Adwords consultant is goed in staat de juiste advertenties voor jouw doelstellingen op te stellen. Zo kunnen ze jouw gehele AdWords account optimaliseren. Hierdoor betaal je nooit meer te veel voor jouw advertenties en wordt de effectiviteit van jouw advertenties ook verhoogd. Haal het meeste uit online adverteren met de hulp van Bratpack!

Google AdWords Partner


Haal meer uit uw advertenties

Hoewel Google nog steeds de meest gebruikte zoekmachine is, kan het ook veel opleveren om te adverteren in Bing. Wil je gebruik maken van de mogelijkheden die Bing te bieden heeft? Bratpack kan je hier ook mee van dienst zijn! Onze medewerkers kunnen je ook helpen om effectief in Bing te adverteren. Zo kun je online adverteren daar inzetten waar jij er het meeste profijt van hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan via het onderstaande contactformulier vrijblijvend contact met ons op!

Online adverteren via Microsofts Bing ads

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.