English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Content marketing

Met content marketing zorg je ervoor dat jouw website relevant en informatief voor jouw doelgroep wordt. Door waardevolle content te creëren op je website verhoog je jouw websitewaarde en daarmee ook je vindbaarheid in zoekmachines. Het is dus een goede en duurzame manier om vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Ook trek je meer relevante bezoekers naar je website toe, zodat het aantap bezoekers en conversies stijgt. Een voorbeeld van content marketing is een eigen blog waarin je relevante onderwerpen en problemen bespreekt.

Content als onderdeel van inbound marketing

Content marketing is een onderdeel van een inbound marketing strategie. Dat wil zeggen: door regelmatig voor content te zorgen is het mogelijk om de vindbaarheid van je website te vergroten. Hierdoor krijg je meer inkomend verkeer. Andere belangrijke onderdelen van een inbound marketing strategie zijn zoekmachine optimalisatie en het inzetten van sociale media.

Effectieve content marketing

Regelmatig nieuwe content online zetten is een goede manier om relevant te worden en te blijven voor jouw doelgroep. Het is hierbij wel belangrijk dat het goede content is, die ook echt relevant is voor mensen. Een goede content marketing strategie opzetten is daarom nog niet zo makkelijk. Daarom kan Bratpack je hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine marketing en kunnen je helpen met het verzorgen van invitation marketing en het creëren van relevante content. Dit kunnen wij onder andere doen door een zoekwoorden onderzoek uit te voeren of landingspagina’s te schrijven.

 

Verbeter je vindbaarheid met Bratpack

Bratpack is een allround internetdiensten bureau. Hierdoor kunnen wij je van dienst zijn met kwalitatieve SEO en zoekmachine advertentie diensten, maar ook met een degelijke content marketing. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf? Neem direct contact met ons op, wij adviseren u graag!

 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.