Webdesign Haarlem

Webdesign in Haarlem hoeft niet duur te zijn. Bratpack maakt overzichtelijke websites met een herkenbare vormgeving en gebruiksvriendelijk beheersysteem. Dankzij onze persoonlijke aanpak maken wij jouw website helemaal op maat, zodat deze geheel aansluit op jouw wensen, doelstellingen en huisstijl. Wij creëren webshops die er niet alleen leuk uitzien, maar ook daadwerkelijk omzet genereren. Ontdek de mogelijkheden van een website laten maken in Haarlem.

 


MAATWERK WEBSITE NODIG?

Bratpack maakt websites die écht aansluiten op uw eisen en wensen.
Wij zijn op niet gebonden aan templates of bestaande technieken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

maak kennis met bratpack


Website met modern design

Een herkenbaar webdesign dat jouw identiteit weerspiegelt, is onmisbaar als je op wilt vallen ten opzichte van concurrenten. Daarom richten we ons naast functionaliteit ook op het maken van een origineel en modern design dat zowel technisch als visueel aantrekkelijk is. We gebruiken dan ook geen standaard templates, maar bieden voor ieder bedrijf een op maat gemaakt webdesign in Haarlem.

Snelle laadtijd is een must

Wanneer je streeft naar snelle conversies, is een snelle laadtijd geen overbodige luxe. We testen jouw website dan ook altijd op snelheid voordat we hem online zetten. Ook besteden we veel aandacht aan de efficiëntie en het gebruiksgemak van de webshop interface, zodat jouw klanten zich gemakkelijk kunnen oriënteren. Voor de mogelijkheden omtrent webdesign in Haarlem ben je van harte uitgenodigd voor een informatief gesprek in ons kantoor.

 

GRATIS SEO CHECK?

Online vindbaarheid voor jou een absolute must?
Ontvang een deskundig SEO rapport met verbeterpunten.

maak kennis met bratpack


Website laten maken in Haarlem

Hoe gaat Bratpack te werk bij de bouw van een webdesign? Allereerst komt de aanvraag bij ons binnen. Daarna nodigen we je uit voor een gesprek waarin we jouw wensen en onze opties bespreken onder het genot van een kop koffie. Als we het webdesign in Haarlem helemaal hebben uitgedacht, gaan we voor je aan het werk. We gaan aan de slag om een vormgeving te creëren die gebaseerd is op de bestaande huisstijl. De volgende stap omvat de technische realisatie van jouw webdesign. Hierna is de testversie klaar, welke je zelf naar wens in kunt vullen. Als de website helemaal naar tevredenheid is, zetten we hem live.

SEO in Haarlem en omgeving

Een mooi webdesign is natuurlijk niets waard wanneer je website niet gevonden wordt. Gelukkig maken zoekmachine optimalisatie en marketing ook deel uit van onze expertise. Doordat zoekmachines steeds kritischer kijken naar de inhoud van webpagina’s, scoren teksten met relevante inhoud hoger. Voor een stabiele zoekmachine marketing strategie in combinatie met een functioneel webdesign in Haarlem schakel je eenvoudig Bratpack in.

Mobielvriendelijk webdesign

In de huidige samenleving wordt het steeds belangrijker voor websites om compatibel te zijn op mobiele apparaten. Dankzij onze responsive webdesigns blijft elke website goed bereikbaar en bruikbaar op mobiel, tablet en laptop. Hierbij houden we rekening met het formaat van het scherm en zorgen we ervoor dat de website zijn functionele design behoudt. Ben je benieuwd naar de voordelen van mobiele compatibiliteit? Bekijk de voorbeelden van mobiel webdesign van bedrijven uit Haarlem en omstreken.
 

Mogelijke website koppelingen

Alle websites zijn gekoppeld aan een door ons ontwikkeld CMS, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Zo kunnen wij maatwerk koppelingen maken met externe software. Dit houdt in dat we de website met jouw softwarepakket, zoals een boekhoudpakket of productencatalogus, verbinden. Bratpack heeft in Haarlem en omstreken al meer dan 100 maatwerk koppelingen gerealiseerd. Hieronder zie je een overzicht van softwarepartijen waarmee wij regelmatig koppelen.

SOFTWAREKOPPELINGEN


Op maat gemaakt webdesign

Bratpack creëert op maat gemaakte webdesigns in Haarlem, maar ook daarbuiten. Bij een mooi webdesign hoort ook een functioneel interface, mobiele compatibiliteit en zoekmachine optimalisatie. Deze diensten en meer bieden wij tegen scherpe prijzen en met een persoonlijke aanpak die geheel is afgestemd op jouw wensen en ambities. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht