English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Hoe verifieer ik mijn e-mailadres na registratie van een domeinnaam?

Hoe verifieer ik mijn e-mailadres na registratie van een domeinnaam?

Wanneer je via ons een domeinnaam hebt geregistreerd met een extentie anders dan .nl dan dient jouw e-mailadres eenmalig geverifieerd te worden.
Dit is van toepassing wanneer:

  • het een (nieuw) e-mailadres betreft dat nog nooit is geverifieerd.
  • er bij een contactwijziging van de houdergegevens een nieuw e-mailadres wordt gebruikt.

Hoe verifieer ik mijn e-mailadres?

Je ontvangt een e-mail zoals onderstaand voorbeeld, de link die in deze mail staat dien je aan te klikken zodat jouw e-mail adres automatisch geverifieerd wordt.

Er worden in totaal 3 reminders gestuurd om jouw e-mail adres te verifiëren: direct na registratie, na 10 en 14 dagen. Wanneer je jouw e-mail adres, binnen deze 15 dagen, niet verifieert dan loop je het risico dat de ICANN (overkoepelende organisatie) jouw domein schorst.

Voorbeeld mail:

Beste ,

Uit onze gegevens blijkt dat u een nieuw domein heeft geregistreerd, of de contactgegevens van een domein heeft gewijzigd. Wij registreren uw domein bij ICANN. In overeenstemming met hun regelgeving dient uw e-mailadres eenmalig geverifieerd te worden.

Klik op de volgende link om uw e-mail adres direct te verifiëren:

https://contactverification.ns0.nl/?trigger=EnHIerSTAatdanEenheleLangecOde=

Let er op dat als u uw e-mail adres niet valideert, het domein tijdelijk onbereikbaar wordt op [datum]. Uw domein wordt dan weer vrijgegeven als u het e-mail adres alsnog valideert. 

Met vriendelijk groet,

Uw Registrar

 

Het kan voorkomen dat de verificatie e-mail bij ongewenste mail belandt, je kunt de e-mail dan eenvoudig terugzoeken op het onderwerp ‘’E-mail verificatie’’.

Mochten hierover vragen zijn of wil je weten welk e-mail adres wij voor de registratie hebben gebruikt, neem dan gerust contact met ons op want dan helpen we je graag.

Download ons E-book

24 tips voor je website

Download het vernieuwde E-book!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Staat je vraag er nou niet tussen? Of hebben wij de items zo ingedeeld dat hij niet te vinden is? Of is je vraag nog niet goed genoeg beantwoord? Stuur dan via dit formulier je vraag naar ons en wij helpen je aan het antwoord.

Als je vraag heel veel haast heeft, bel dan gerust even naar kantoor op: 020-4977081

Support item indienen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.

Blogs en Succesverhalen