English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Hoe plak ik een tekst vanuit een ander programma of andere website?

In het CMS mag je nooit direct tekst en afbeeldingen kopiëren en plakken. Dit komt omdat wij in het CMS de juiste opmaak hebben toegevoegd, waardoor deze veranderd als je de tekst direct plakt vanuit een ander bestand. De opmaak van het bestand waaruit gekopieerd wordt, wordt namelijk overgenomen tijdens het kopiëren. Zodra je de tekst direct plakt, verschijnt deze opmaak dus ook op jouw website. Op deze manier wordt jouw website erg rommelig met allerlei verschillende lettertypes en groottes.

Hoe kun je dit gemakkelijk oplossen? Kopieer de tekst vanuit het bestand en ga in het cms naar de bewuste pagina waar deze tekst op moet komen. Klik op bewerken en navigeer naar de plaats waar de gekopieerde tekst moet komen. Selecteer het icoon 'Plakken als platte tekst' en er verschijnt een pop-up scherm. (hieronder aangegeven).

Plak de tekst in de pop-up en klik op OK. De tekst is nu ingevoegd en je kunt de zojuist bewerkte pagina opslaan.

Download ons E-book

24 tips voor je website

Download het vernieuwde E-book!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Staat je vraag er nou niet tussen? Of hebben wij de items zo ingedeeld dat hij niet te vinden is? Of is je vraag nog niet goed genoeg beantwoord? Stuur dan via dit formulier je vraag naar ons en wij helpen je aan het antwoord.

Als je vraag heel veel haast heeft, bel dan gerust even naar kantoor op: 020-4977081

Support item indienen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.

Blogs en Succesverhalen