English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Hoe maak ik een printscreen?

Indien er een probleem is die niet precies duidelijk is bij de medewerkers van Bratpack, dan kun je het beste even een printscreen van de fout doorsturen naar ons. 

Wat is een printscreen?

Een printscreen is een kopie van jouw computerbeeldscherm waar de foutmelding in staat. 

Hoe maak ik een printscreen met een computer?

Op jouw toetsenbord vind je een knop "Print scrn". Deze knop bevindt zich naast de F12 knop. Druk op deze knop zodra de fout zichtbaar is op jouw computerscherm. Er wordt nu een kopie gemaakt van jouw computerscherm. Je kunt deze afbeelding direct in een e-mail plakken, door een nieuwe e-mail aan te maken en op jouw rechter muisknop te klikken. Er verschijnt dan een uitvouwmenu met verschillende opties. Klik op "Plakken" en de kopie van jouw beeldscherm verschijnt in de e-mail. 

Voordat je de e-mail verzendt dien je wel even te controleren of alles goed te lezen is. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je het beste de afbeelding in "Paint" plakken. Dan moet er wel eerst opnieuw een printscreen gemaakt worden. Druk dus eerst weer op de "Printscrn-knop" en plak daarna de afbeelding in Paint. Je slaat de afbeelding op en voegt deze toe als bijlage in de e-mail die je naar support@bratpack.nl gaat verzenden.

Hoe maak ik een printscreen met een Mac computer?

Bij een Mac (Apple computer) zijn er andere toetsencombinaties vereist.

  • cmd+shift+3: een screenshot van je hele scherm. Als je twee schermen hebt (bijvoorbeeld een extern scherm aangesloten op je MacBook) dan krijg je een afbeelding per scherm.
  • cmd+shift+4: als je deze toetsencombinatie gebruikt kun je met je muis een vak selecteren om hier een screenshot van te maken.
Download ons E-book

24 tips voor je website

Download het vernieuwde E-book!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Staat je vraag er nou niet tussen? Of hebben wij de items zo ingedeeld dat hij niet te vinden is? Of is je vraag nog niet goed genoeg beantwoord? Stuur dan via dit formulier je vraag naar ons en wij helpen je aan het antwoord.

Als je vraag heel veel haast heeft, bel dan gerust even naar kantoor op: 020-4977081

Support item indienen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.

Blogs en Succesverhalen