English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Hoe kan ik een link toevoegen in een bericht?

Het maken van links is één van de belangrijkste zaken die op het internet gebeurd. Immers: zonder links kan er onmogelijk van pagina tot pagina geklikt worden! Het maken van links binnen Bratpack Beheer kan op eenvoudige wijze gedaan worden.

Voorbeeld:
Klik hier om naar de website te gaan.

Link kopieren

Allereerst moet er gekeken worden naar welke pagina gelinkt moet worden. Ga op internet naar de pagina waar de link naar toe moet wijzen. Bijvoorbeeld naar de pagina met foto's van Bratpack. Helemaal bovenin in de adresbalk staat de URL oftewel de link. Deze ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: http://www.bratpack.nl/. Selecteer deze link en kopieer hem (CTRL + C).

Link invoegen

Vervolgens kan in Bratpack beheer de pagina geopend worden waar de link gemaakt moet worden. Bijvoorbeeld een tekst als: Klik HIER om door te gaan. Selecteer het woord HIER en klik vervolgens op het icoon 'Invoegen/wijzigen link' in de werkbalk, zoals hieronder getoond. In het tekstvak URL wordt de link geplakt die in stap 1 gekopieerd is. http:// staat al bij protocol dus deze kan bij URL weggelaten worden. Dit gebeurt meestal automatisch.

Openen in…

Via het tabblad 'Doelvenster' kan bepaald worden in welk venster de geselecteerde pagina geopend dient te worden. Standaard is dat hetzelfde als waarin de huidige website staat. Nadeel is dat bezoekers die naar een externe website verwezen worden de huidige website dan verlaten. Om dit te voorkomen dient de optie 'Nieuw venster (_blank)' geselecteerd te worden. Hiermee wordt de link in een nieuw venster geopend en kan de bezoeker te allen tijde terugkeren naar de website waar hij vandaan komt: wel zo gemakkelijk.

Download ons E-book

24 tips voor je website

Download het vernieuwde E-book!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Staat je vraag er nou niet tussen? Of hebben wij de items zo ingedeeld dat hij niet te vinden is? Of is je vraag nog niet goed genoeg beantwoord? Stuur dan via dit formulier je vraag naar ons en wij helpen je aan het antwoord.

Als je vraag heel veel haast heeft, bel dan gerust even naar kantoor op: 020-4977081

Support item indienen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.

Blogs en Succesverhalen