English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

WOMEN Inc.

In 2015 is het totaal aantal websitebezoeken van WOMEN Inc. toegenomen met bijna 80%!

Women-Inc-Icon

WOMEN Inc. is sinds 2005 hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken en daarmee de kansen van alle vrouwen in Nederland. WOMEN Inc. heeft Bratpack ingeschakeld voor hun website, waarmee ze met name aandacht vragen voor hun campagnes. Zo hebben ze de prijs ‘Pensioenwegwijzer 2015’ gewonnen voor hun campagne ‘I love pensioen’.

Aanpak voor het bereiken van de doelgroep

Bratpack heeft de website van WOMEN Inc. verder ontwikkeld en verbeterd. Daarnaast maakt WOMEN Inc. gebruik van het e-mail marketing systeem van Bratpack met onder andere een uitgebreide koppeling met ‘MailChimp’. Dit is een gebruiksvriendelijk nieuwsbrief- en mailsysteem, waarmee WOMEN Inc. op een doeltreffende manier hun doelgroepen kan bereiken. Verder maakt WOMEN Inc. gebruik van Google Ad Grants, zodat ze als non-profit organisatie hun campagnes effectief uit kunnen rollen via Google. Ook heeft Bratpack een CRM systeem ontwikkeld en een speciaal online platform ‘Aan Tafel’.

Women-Inc-aan-tafel

Succesvolle website met veel bezoekers

Dankzij het gebruik van onder andere Google Ad Grants en de e-mail marketing van Bratpack is het bezoekersaantal van de WOMEN Inc. website gestegen. In 2015 (1 januari – 31 december) is het totaal aantal bezoekers behoorlijk toegenomen. Dit betreft een stijging van bijna 80% vergeleken met dezelfde periode in 2014. Ook zijn alle conversies in 2015 gestegen ten opzichte van 2014. Zo is bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier gestegen met ruim 400%. Op social media doet WOMEN Inc. het ook goed. Zo hebben zij ondertussen al ruim 20.000 ‘vind-ik-leuks’ op de WOMEN Inc. Facebookpagina. Deze resultaten laten zien dat WOMEN Inc. online goed presteert en steeds succesvoller wordt.

Wil je ook meer bezoekers?

Heb jij ook een organisatie waarmee je online meer bezoekers wilt bereiken? Maak dan gerust gebruik van onze diensten voor een effectieve online marketing en neem vrijblijvend contact met ons op!

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.