English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Walo openhaarden

17% meer offerte aanvragen.

Wil jij er lekker warm bij zitten deze winter? Dan moet je eens een kijkje nemen op de website van Walo Openhaarden. Al sinds de oprichting in 1995 is Walo Openhaarden gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van kachels en haarden. Van klassieke tot moderne haarden, bij Walo Openhaarden vind je het allemaal! De website is in juli 2014 gelanceerd en heeft op het moment van schrijven (oktober 2017) zeer veel online succes behaald.

Effectieve online marketing

Naast de lancering van de website is ook zoekmachine optimalisatie(SEO) toegepast om de website zo goed mogelijk vindbaar te maken in de zoekmachines Google en Bing. Er is gekozen voor een regionale optimalisatie, omdat Walo Openhaarden een regionale business case heeft. Er is zowel online als offline veel concurrentie, het was dan ook zaak om meer regionaal marktaandeel te veroveren.

17% meer offerte aanvragen

Sinds de lancering in 2014 is het bezoekersaantal alsmaar gestegen. In de periode van 1 januari t/m 31 oktober 2017 is het aantal website bezoekers met ruim 21% toegenomen in vergelijking met dezelfde periode in 2016.

Dankzij de regionale SEO is het organisch verkeer dit jaar gestegen met 38%! Daarnaast zijn er in de eerste 10 maanden van 2017 ruim 17% meer offerte aanvragen gedaan dan dezelfde periode in 2016.

Ook meer bezoekers en aanvragen?

Sinds de lancering van de website in 2014 nemen het aantal website bezoekers en conversies nog steeds toe. Wil je ook een conversie verhogende website? Neem dan eens contact met ons op. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden zodat jouw website goed vindbaar en succesvol wordt!

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.