English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Tuincentrum Overzicht

Bratpack heeft de online marketing van de website van Tuincentrum Overzicht verbeterd. Het resultaat mag er wezen.

Op Tuincentrum Overzicht.nl vind je een compleet overzicht van alle tuincentra in Nederland, handig gesorteerd per provincie. Van vele tuincentra zijn de openingstijden, koopzondagen, aanbiedingen en vacatures vermeld. Bratpack heeft de online marketing van deze website verbeterd. Het resultaat mag er wezen, aangezien deze website nu een drukbezocht online platform is voor mensen die geïnteresseerd zijn in tuincentra. Heb jij een bedrijf of organisatie, en wil je ook een succesvolle website die veel bezoekers trekt? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen, dus neem gerust contact met ons op!
 

Website-tuincentrum-overzicht
 

Tuincentrum Overzicht wil meer succes met website

Tuincentrum Overzicht wilde graag het online portaal zijn waar bezoekers het dichtstbijzijnde tuincentrum kunnen vinden. Om dit te realiseren moest Tuincentrum Overzicht de eerste website zijn waar mensen komen, zodra ze via Google naar tuincentra zoeken. Daarom moest de website op algemene trefwoorden zoals ‘Tuincentrum’ en ‘Tuincentrum Noord-Holland’ zo hoog mogelijk in de zoekmachines komen. Bratpack is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing, dus zij hebben de website Tuincentrum Overzicht op deze vlakken aangepast. Wil je ook jouw website optimaliseren? Kijk voor meer informatie op de website!

Website Tuincentrum Overzicht nu succesvol

Tuincentrum-overzicht

Het team van Bratpack ging aan de slag met het correct verwerken van de algemene trefwoorden door de gehele website van Tuincentrum Overzicht. Hierdoor werd de natuurlijke vindbaarheid van de website sterk verbeterd voor die algemene trefwoorden. Tuincentrum Overzicht staat nu op veel trefwoorden hoog in de zoekmachines, zoals Google. De website heeft in 2010 ruim 2.100.000 bezoekers mogen ontvangen, dit is een grote stijging ten opzichte van eerdere jaren. Bratpack werkt al geruime tijd met deze werkwijze, die in praktijk vrijwel altijd succesvol is! Wij adviseren je graag.

Maak ook jouw website succesvol!

Wil je ook net zoals Tuincentrum Overzicht de vindbaarheid van jouw website verbeteren? Bel ons op 020-4976046, vul vrijblijvend het informatieformulier in. Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring, leveren een compleet dienstenpakket inclusief uitgebreide service tegen heldere tarieven.