English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

The Donkey Sanctuary

Dankzij het gebruik van Google Grants en is het aantal donaties gestegen naar 1.500 donaties per jaar!

Non-profit organisatie ‘The Donkey Sanctuary’ is ’s werelds grootste liefdadigheidsinstelling voor ezels en muildieren. Deze liefdadigheidsinstelling is in 1969 opgericht en heeft inmiddels alleen al in Groot-Brittannië en Ierland meer dan 12.5000 ezels opgevangen. Ze zijn daarnaast actief in meer dan 20 landen, terwijl hun werk volledig wordt gefinancierd door donaties, schenkingen en nalatenschappen. Wij werken samen met dit goede doel en helpen ze bij het ontwikkelen van hun website, om zo meer online donaties te verwerven. Wil jij ook meer online donaties voor jouw goede doel? Wij werken graag met je samen! Bekijk onze website voor meer informatie over het verbeteren van online fondsenwerving.

Website-Donkey-Sanctuary

 

Effectieve werkwijze

Bratpack maakt gebruik van Google Grants en Grants Pro om de online fondsenwerving van non-profit organisaties te verhogen, aangezien zulke organisaties de mogelijkheid hebben om met behulp van Google Grants gratis te adverteren, en met Grants Pro een effectieve campagne te voeren via Google. Wij pasten deze werkwijze natuurlijk toe op de website van The Donkey Sanctuary, waardoor ze veelbelovende resultaten kregen. 
 

Resultaten online fondsenwerving in 2014

Donkey-Sanctuary

Dankzij onze effectieve werkwijze is het aantal website bezoeken in 2014 met 60% gestegen in vergelijking met het aantal website bezoeken in 2013. Daarnaast zijn de donaties vanaf het moment dat de website live ging, van enkele tientallen gestegen naar ruim 1.500 donaties per jaar! Dankzij deze effectieve online fondsenwerving, kan The Donkey Sanctuary nu dus veel beter de opvang en verzorging van werkezels realiseren.
 

Haal meer donateurs binnen!

Bratpack is officieel partner van Google en werkt voor meer dan 50 goede doelen. Heb jij of werk je ook voor een non-profit organisatie met een website? Wij helpen je graag bij het inzetten van effectieve online fondsenwerving om alle doelen nog beter te bereiken! Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend advies en/of om een afspraak te maken. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.